• Uncategorized
  • 0

Simning en mil om dagen: 7 Funktionella steg för att gå ner i vikt

simma en mil om dagen
Överallt du ser, det finns alla typer av fads samt trender som garanterar att du kommer att gå ner i vikt. Måltid ersättare, carb-fria dieter, liksom färdiga frysta måltider är några av de många get-fit snabba lösen som är ute idealiska nu.
Innehåll [dölj
Simma en mil om dagen
1. Förstå ditt avstånd
2. Alternativ StrokesFreestyle
Bröstsim
Fjäril
Ryggsim

3. Arbeta med att bygga dina uppsättningar
4. Utveckla din hastighet
5. Spåra kalorier brända
6. Spåra kalorier förbrukade
7. Var konsekvent

Verkligheten i saken är … Det är verkligen inte en “Get-Fit Quick” -meddelande. Det finns ingen magisk sak du kan få som kommer att göra din oönskade vikt försvinner. Den faktiska metoden att gå ner i vikt och uppnå dina fysiska fitnessmål är med försökt och sann engagemang samt beslutsamhet.
Medan dietplan är en stor del av att uppnå dina viktminskningsmål, är träning också instrumental. En speciell övning, simning, är särskilt användbar eftersom den är låg effekt på dina leder, men har alla typer av otroliga fördelar.
Om du vill integrera simning som en del av din viktminskning resa, tänka på att sätta ett mål som att simma en mil om dagen. Det är ett enkelt mål att komma ihåg såväl som det kan bli enklare såväl som enklare att uppnå när din tid går vidare. Sedan detta har vi sammanställt en lista över de 7 stegen att gå ner i vikt genom att simma en mil om dagen. När du checkat ut med detta ser du det verkligen är något du kan integrera i ditt liv som kan göra en stor skillnad.
1. Förstå ditt avstånd
Att gå ner i vikt som simmar en mil om dagen, måste du räkna ut exakt hur många varv du kommer att kräva att simma en mil i din pool. Varje pool är annorlunda. Vissa pooler är 25 meter, vissa är 25 eller 50 meter.
Här är de mest typiska poollängderna såväl som antalet varv du behöver för att få din mil i …
Pool Sizelaps per mil
25 meter33
25 meter30
50 meter15

Det är också viktigt att notera att det finns massor av fysiska tränare där ute som hjälper dig att hålla reda på din distans simning. Så, efter att du har hängt på det så bra som du börjar se resultat, investera i ett! Det kommer att spara dig tid såväl som du inte behöver fokusera så mycket på att räkna varje varv!
2. Alternativa slag

För vissa kan simma en mil hamnas vara lite tråkigt. Till skillnad från att köra en mil, kan simma en mil runt 25-30 minuter (eller längre), beroende på din erfarenhetsnivå.
Att ändra dina slag kan göra saker att gå igenom snabbare och hjälpa dig att använda olika muskler i ditt träningspass. Du kan växla din stroke dag för dag eller till och med knä av knä för att göra saker intressanta!
Här är de fyra primära badslagen du kan alternera.
Freestyle
Kombinerar en överliggande arm dra i vilken armarna rör sig i ett alternerande mönster såväl som sax sparkar. Freestyle är en av de snabbaste simbanorna.
Bröstsim
I bröstslaget gör båda armarna samtidigt halvcirkelformiga rörelser såväl som benen som groddar. Bröststräckan är den mest framträdande av de fyra simbassängerna, men är också den långsammaste av de fyra.
Fjäril
Kombinerar en överliggande arm dra med båda armarna såväl som en delfinspark. Fjärilen anses också en av de snabbare badsträckorna såväl som är den svåraste stoken för att lära sig.
Ryggsim
Utförs på baksidan (följaktligen namnet) såväl som använder en överliggande arm i ett alternerande mönster. Benen gör en sax eller flutterspark som liknar den spark som används för freestyle. Backstroke är den enda av de fyra simbassängerna svimmarna på baksidan.
3. Arbeta med att bygga dina uppsättningar
En annan idé att simma en mil om dagen för att hjälpa dig att gå ner i vikt är att arbeta med att bygga upp dina uppsättningar. Det kan buller överväldigande för att ägna dig till att simma en mil om dagen, men det behöver inte vara!
Precis som alla typer av andra träningspass, kan du bryta upp det. Till exempel, om du simmar i en 25 meter pool, såväl som du måste simma 30 varv för att få din mil i, kan du göra en 5 varv uppvärmning där du tar din tid såväl som alternativa slag. Då kan du göra 20 varv som din primära uppsättning (ta en liten paus i mitten), liksom då en 5 varv fantastisk ner.
Det här är en mer fantastisk metod för att ändra saker, håll saker intressanta, liksom på samma sätt som dina förmågor. När du börjar kan du kräva en längre uppvärmning, fantastisk ner, liksom raster däremellan. Sedan, när du utvecklar uthållighet varje dag, kan du göra de som är mindre såväl som arbetar längre däremellan.
4. Utveckla din hastighet

Som jag sa ovan kan den typiska simmaren göra en mil, ge eller ta, på cirka 25-30 minuter. De flesta konkurrenskraftiga simmare kan uppnå denna prestation runt 20 minuters markering.
Så, som du tränar såväl som simning din mil varje dag, kan du också ställa in mål för dig själv och försöka utveckla digr hastighet. Naturligtvis kommer du att kräva några dagar där din mil är en “återhämtning” såväl som långsammare, men kanske du kan välja en dag i veckan där du går så svårt som möjligt. Det låter roligt för mig!
Inte bara är det här roligt, desto snabbare får du, desto mer kalorier kommer du att brinna! För att inte nämna, kommer du också att bli gjort med din träningspass snabbare, vilket är ett plus också!
5. Spåra kalorier brända
Om du vill utnyttja det här fysiska fitnessmålet att simma en mil om dagen för att gå ner i vikt, kommer du sannolikt att vara mycket mer framgångsrik om du spårar kalorierna som du brinner. Det är viktigt att förstå realistiskt exakt hur svårt din kropp arbetar för att kunna skärpa dina kaloriunderskott för att gå ner i vikt.
Det finns online-kalkylatorer som kan räkna ut det här för dig, men det finns också några extraordinära fysiska tränare där ute som kan bestämma dina kalorier som bränns utifrån din hjärtfrekvens, vikt, liksom annan hälso- och hälsoinformation. Faktum är att några av dessa fysiska tränare (som äppelklockan, Garmin, liksom mer) kan både spåra dina brända kalorier såväl som ditt avstånd i poolen. Prata om en win-win!
6. Spåra kalorier förbrukade

Med viktminskning tror vi att din dietplan är 80% av din kamp. Medan det är mycket viktigt att fokusera på att äta hela livsmedel som är näringsrika, förstår dina kalorier som konsumeras kontra dina kalorier, kommer det också att vara en otrolig hjälp i din viktminskningsresa.
Dessutom är simning en sådan effektiv typ av motion som många människor av misstag äter också många kalorier för att överkompensera för allt det svåra arbetet som det kräver av dem.
På grund av detta blir det otroligt användbart för att du ska spåra dina dagliga kalorier som konsumeras. Detta nummer måste vara mindre än de kalorier som bränns varje dag.
Mest föreslår en brist på 500 kalorier för att uppnå en hälsosam viktminskning, men alla är olika. Så, var noga med att kontakta din läkare om en hälsosam brist som är idealisk för dig.
Tack vare innovation såväl som våra telefoner finns det otaliga sätt att du kan spåra dina kalorier ätit! Naturligtvis kan du gå gammal institution med penna såväl som papper, men du kan också använda en matdagbok app. Några av de mest framträdande matkalkylatorapplikationerna inkluderar myfitnesspal, förlorar, kronomer, såväl som folkhälsa.
7. Var konsekvent

När du väl har din plan på exakt hur du ska simma en mil om dagen, såväl som du är beredd att spåra dina kalorier (både brända och ätit), är du redo! Väl…. nästan.
Den sista idén för att gå ner i vikt medan du simmar en mil om dagen är att vara konsekvent! Det kan bullerkliché, men verkligen ingen dietplan eller mål kommer att bli framgångsrik om du inte håller fast vid det.
Från vår lista kan du se att simma en mil varje dag kan verkligen vara kul. Du kan ställa in mål för dig själv, du kan ändra dina slag samt anpassa den för att fungera för dig.
Simning är en av de enklaste formerna för övning för att hålla sig konsekvent med. Det är lågt och har en mindre risk för skador om du tar det tröga och lyssna på din kropp. Vi säger inte skador kan inte ske i simning – eftersom de kan. Men däremot, om du ställer in ett mål att köra en mil om dagen, kan du riskera en myriad av skador, inklusive shin splints, drog quads, plantar fasciit, liksom mer.
Oavsett om du går svårt och simma så snabbt som möjligt eller ha en “vila dag” där du gör det på 45 minuter, kommer du att skörda fördelarna. Om du bara håller med det såväl som beror på processen kommer du att lyckas med att gå ner i vikt genom att simma varje dag.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *