Mini -parti av hälsosamma chokladchipkakor

Jag har dött för att baka i en vecka nu och slutligen fått möjligheten idag. Men med tanke på att bakning är en viktig riskzon för mig fattade jag ett beslut att fatta en mini-batch chokladchipkakor! Jag gjorde en liten sats som gjorde 9 kakor totalt. Jag ville inte byta ut ett recept så jag gjorde det när jag gick med …

Ingredienser – gör 9 friska kakor

Mina senaste videor

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Granskning av Jessica Simpsons nya bok – Open Book. Sångaren såväl som entreprenörs LOSC Lille Tröja spill tricks såväl som bakom kulisserna överraskar allt i hennes memoar.

Granskning av den hörbara boken – Jessica Simpson läser den själv! Dessutom finns det fördelar när du får ljudversionen!

Fler videor

0 sekunder av 6 minuter, 5 sekunder

Bredvid
Ansiktsmask för att springa eller gå utanför tips
07:15

leva
00:00
08:21
06:05

1/2C havre

1/2c fullkornsmjöl

1/3C brunt socker

1/4 tsk bakpulver

streck salt såväl som kanel

1 ägg

1 äppelsås (mellanmålspaketstorlek)

1/3C chokladchips

Blanda torra ingredienser och sedan våta ingredienser. Minska skedar på ett smord kakark. Grädda vid 350 grader i 10 minuter. *Jag sprayar pannan för att sluta klicka med tanke på att kakorna inte har smör. ** Du kan inte äta mycket mer än en bit av kakadegen med tanke på att det inte gör så mycket. Ja, jag äter smeten även om den har rått ägg. Har du någonsin hört talas om att enskild som dör av att äta kakadeg? Om du någonsin gör det, kommer det troligtvis att vara jag så bra som jag inte kommer att ångra det. Låt oss komma ihåg att det här är friska kakor och kan besvikna Ben din betydande andra.

Hela satsen på en tallrik! Dee-Lish!

Jag hade inte bara kakor till middag (inte att jag är över det). Jag hade lite polenta kvar från den andra natten och återskapade den måltiden. Jag gillar kokt spenat med tomatpasta och kryddor. Gilla det.

Mitt eftermiddagsnack var såväl Kiwi som en yoghurt. Jag var hungrig liksom på samma sätt att äta en handfull kashi -kex! Kanske två handfullar?
När jag fick hus och började göra middag trodde jag att jag skulle vara “bra” och platta mitt snacks av Pirates byte. Men låt oss vara uppriktiga och säga att jag åt handfull av det här också direkt ur väskan.

I andra nyheter … Jag kommer till Mississippi nästa vecka för arbete! Jag täcker en berättelse om en kyrka som bygger ett hem för ett hushåll som förlorade sitt hus i Katrina. Intressant liv för en reporter!?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

chokladchipkakadeg över natten havre recept

chokladchipkakadeg över natten havre recept

Choklad chip cookie deg över natt havre recept. Denna otroligt enkla såväl som välsmakande havre frukost är en snabb make ahead op op

Finaste proteinstänger för löpare- vad man ska Yokohama F. Marinos Tröja äta innan såväl som efter en körning

Finaste proteinstänger för löpare- vad man ska äta innan såväl som efter en körning

Finaste proteinstänger för löpare. Vad man ska äta före en körning, efter en körning och snacks. Mina topp 5 föredragna staplar såväl som näring

6 friska proteinpackade snackboxidéer

6 friska proteinpackade snackboxidéer

En hälsosam såväl som enkel sammanfattning av 6 olika metoder för att DIY dina egna protein -snackboxar! Gör den här delen av din måltid Prep Rou

frisk varm choklad i en trög cOoker samt DIY Toppings bar

Hälsosam varm choklad i en trög spis såväl som DIY Toppings bar

Enkelt varmt chokladrecept för en grupp. Hälsosam 2 komponent varmt chokladrecept för hushåll eller fest. Exakt hur man gör Hot Co

3 FC Porto Tröja Component Pumpkin Cookies Recept

3 Component Pumpkin Cookies Recept

Enkel 3 komponent pumpa cookie recept. Cake Mix -kakor med pumpa istället för olja för ett lättare recept. Kaksmet

Enkel choklad chia pudding-3-komponentrecept

Enkel choklad chia pudding-3-komponentrecept

Enkel choklad chia pudding 3 komponentrecept. Snabb chokladpudding med chiafrön såväl som chokladmjölk. protein PAC

⚡ av Shareaholic

.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *