• Uncategorized
  • 0

MRI och ITB

Det finns många akronymer i mitt lilla liv idag! Efter att ha snurrat gick jag till min läkare så att hon kunde läsa mina MR -resultat.

MRI = magnetisk resonansavbildning
Mina senaste videor

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Granskning av Jessica Simpsons nya bok – Open Book. Sångaren och entreprenören spill hemligheter och bakom kulisserna överraskar allt i hennes memoar.

Granskning av den hörbara boken – Jessica Simpson läser den själv! Dessutom finns det bonuslåtar när du får ljudversionen!

Fler videor

0 sekunder av 6 minuter, 5 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 5
04:34

leva
00:00
08:21
06:05

Mina resultat:

“Tjockning och amorf signalintensitet inom det distala iliotibialbandet, med en stor mängd mjukvävnadsödem mellan iliotibialbandet och den distala laterala lårbenet, i överensstämmelse med iliotibialbandfriktionssyndrom.”

Itbs = iliotibial bandsyndrom

Jag är glad att ha en officiell diagnos, eftersom min PT först trodde att det var Runners knä.

Nu när jag vet exakt vad som är fel med mitt knä kan jag korrigera det!

Lunch:

När jag kom tillbaka från läkarna var det dags för lunch. Jag hade en sallad med kikärter, balsamicdressing och en grillad ost på en bagel tunn.

Jag var rädd för att osten spillde ut mitten, men det var inte så illa. Detta var det enda brödet jag hade tinat, så jag var tvungen att få det att fungera.

Det är allt relativt:

Igår i Kickboxing Class hamnade jag på en plats bakom en mycket vacker och mager tjej. Det fick mig att känna mig stor i jämförelse.

Senare, på PT – min fysioterapeut sa att hon flyttade till DC från Kanada och älskar de korta vintrarna här. Ummm, du skojar mig, eller hur? Till denna CA -tjej är detta den längsta vintern någonsin!

I yogaklassen känner jag mig snäv och oflexibel jämfört med andra – men jag borde fokusera på hur mycket jag kan sträcka mig nu kontra när jag startade yoga.

När jag är i ett lopp som Disney Marathon känner jag mig alltid så långsam när folk passerar mig. Men jag tror inte att jag är snabb när jag passerar andra människor.

Historiens moral är – jämför inte dig själv med andra. Var du.

Du kan tro att du är fet eller mager eller långsam eller snabb eller dum eller smart beroende på hur du jämför dig med andra. Men vi bör inte jämföra oss med andra alls.

Jag måste erkänna att jag är mycket skyldig till att jämföra mig själv med andra. Även om jag inte pratar om Fat, känner jag mig ofta dålig för mig själv eftersom jag inte är så snabb, inte så passande eller inte så tunn som “den flickan”.

Tja, jag lever inte “den flickans” liv. Jag är jag. Och jag måste vara jag och inte oroa mig för hur jag jämför med människorna omkring mig, bloggarna som jag tycker är fit och friska, filmstjärnorna – vem som helst.

Du bör inte jämföra dig själv med mig, andra bloggare, flickan framför dig vid utcheckningslinjen … någon. Och jag borde inte göra det heller.

Gör du. Var du. Var det bästa du är möjligt och oroa dig inte för hur det jämförs med någon annan.

Låtar och snurrning:

En av de första låtarna under Spin -klassen var en låt som påminner mig om en gammal pojkvän. Är det inte konstigt när en låt kommer att påminna dig om någon?

Fråga: Jämför du dig själv med människor runt dig? Till filmstjärnor? Bloggare? Någon?

Fråga II: Finns det en låt som helt påminner dig om en gammal vän eller ex?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt med dessa:

Jag tog Covid19 -antikroppstestet och allt du har är den här eländiga bloggen

Jag tog Covid19 -antikroppstestet och allt du har är den här eländiga bloggen

Jag tog covid19 -antikroppstestet (detta är inte det aktiva virustestet men om du tror att du hade det tidigare och inte är någon l

3 Easy It Band sträcker sig

3 Easy It Band Stretches

3 enkla sträckor för löpare. Du kan göra dessa IT -bandsträckningar nästan var som helst efter en körning. bästa sträcka för

Transformation tisdag-reminder innan du jämför

Transformation tisdag-reminder innan du jämför

Påminnelse: Min omvandling tog år. Kom ihåg att innan du jämför dig med mig eller någon annan. Jag började runnin

Hur överlevde du skilsmässa – riktiga tips som hjälpte mig

Hur överlevde du skilsmässa – riktiga tips som hjälpte mig

Tips för att hantera skilsmässa eller en uppdelning. Hur man klarar av förlust av en relation och de verktyg jag brukade för att stanna connec

27 faktorer som kan påverka din träning och gratis löpande logg utskrivbar

27 faktorer som kan påverka din träning och gratis löpande logg utskrivbar

Tips för att använda en träningslogg för att springa snabbare, bättre, frisk. gratis löpande logg utskrivbar. 27 saker som kan påverka din

Jag kanske alltid tänker på mig själv som fet men …

Jag kanske alltid tänker på mig själv som fet men …

Bekännelse: Jag kommer alltid att tänka på mig själv som fet … men det är okej … [från @Runeatreepeat på Instagram] Det är väldigt trendigt

⚡ av Shareaholic

.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *