• Uncategorized
  • 0

Vad gör jag om jag inte springer?

Hej! Är alla glada över att det är torsdag? Eller är du bara stressad att det är praktiskt taget helgen, vilket innebär att det är praktiskt taget ditt maraton, vilket innebär att du är en dag närmare timmar och timmars löpning när du fortfarande inte känner dig 100% och på något sätt lyckats finjustera din hals i går kväll?

Nej? bara jag?
Mina senaste videor

Marathon Training Day 2
Marathon Training Journal Day 2. runeatreeat.com

Fler videor

0 sekunder av 1 minut, 45 sekunder

Bredvid
Jag fick ett covid-19-test
05:16

leva
00:00
08:21
01:45

Stoppning.

Jag diskuterade att bli lite galen med spannmålen igår så jag försökte hålla middagen högt på näringsämnen och låg på skit. Jag gjorde gröna bönor och malda kalkon med en marinarasås och hade en liten skopa med ostliknande pasta som jag gjorde för Ben. Det var fortfarande ångande när jag tog bilden …

Vi tillbringade kvällen med att smutta på varm choklad och titta på husjägare. Jag anser att en idealisk kväll

I morse var jag alla förvirrad. Först vaknade jag upp från en dröm där jag simmade mycket djupt i havet för att se delfiner. Sedan skadade något tån så jag simmade upp och var på land. Jag grep ner mot foten och tog bort en hel enorm geléfisk som jag placerade på vår hotellsäng. Vad?

Kanske är jag rädd för att göra någon havssimning på vår kommande Panama -resa på grund av förra årets geléfisksting?! Jag måste komma över det

Åh – tillbaka till varför jag var förvirrad … Jag kan inte springa idag eftersom det är avsmalnande, så jag visste inte vad jag skulle göra. Jag borde gå in i jobbet tidigt och göra en styrka. Ja, jag ska göra det och ta en liten promenad för att lugna mig själv.

(nataliedee.com)

Ingen körning innebär gott om tid för en pannkakefrukost!

Jag använder samma recept varje gång och de gör vanligtvis fyra små pannkakor. Idag gjorde det 3 små och en stor!

Pannkakrecept (för jag blir frågad varje gång): 1/2C äggslagare, 1/4C pumpa, 1/3C WW -bakverksmjöl, streck av var och en: salt, pumpa paj krydda, socker, bakpulver och bakpulver. Blandning. Laga mat. Äta.

Idag lagade jag en banan in i dem eftersom det blir lite grumligt och behövde konsumeras. Jag strö också chiafrön rakt in i smeten när den lagar mat.

Nu smuttar jag på lite juice och organiserar min vecka.

Fråga: Vad är din #2 favoritträning eller träning?

Efter att ha kört är det KB eller Zumba, men jag är ganska delvis till styrka på sistone!

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Kör på Marco Island Florida 2021

Kör på Marco Island Florida 2021

Var man ska springa på Marco Island Florida. Körförslag för resor och sommarstrandresor. Florida Run Blogg och

Easy Steel Cut Havre i receptet på riskokare

Easy Steel Cut Havre i receptet på riskokare

Enkel stålskurna havre tillverkade i riskokare. Recept för havregryn tillagad i en riskokare med mjölk, vatten och banan. Friska

Lätt frukostbakad potatisrecept

Lätt frukostbakad potatisrecept

Easy Breakfast Baked Potato Recept Potatis är en läcker, näringsbeständig grönsak och ett bra alternativ att driva din WO

3 Ingrediensmocka smoothie

3 Ingrediensmocka smoothie

Enkel mockasmoothie -recept med verklig mjölk i Kalifornien, kaffesiklar och yoghurt! Prova detta hälsosamma skakningsrecept för Bre

5-ingrediens svamp cheddar frittataRecept

5-ingrediens svamp cheddar frittata recept

Lätt hälsosam frukost – 5 ingrediens svamp och cheddar frittata. Högt protein, gluten helt gratis och grönsaker till frukost

Förpackning för körningen Disney Red Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Förpackning för körningen Disney Red Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Förpackning för körningen Disney Red Wine och Dine Half Marathon Race Weekend. Vad jag packar för att köra loppet på 13,1 mil

⚡ av Shareaholic

.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *