10 exceptionella burpee variationer

burpee variationer
Det fruktade “B” ordet … burpees. Om du är något som jag, då har du en kärlek / hatanslutning med denna intensiva kardio träning. Jag älskar efterdyningarna av dem, men hatar dem medan jag gör dem! För de av er som inte är bekanta är en burpee i huvudsak en tvådelad kroppsbrännare som kommer att ha din hjärtfrekvenspumpning, muskler som arbetar såväl som kalorier som brinner. För att göra en burpee integrerar du i allmänhet en push-up följt av att hoppa dina fötter framåt såväl som att hoppa in i luften, då upprepar du.
Innehåll [dölj
Burpee VariationMountain Climber Burpee
Leap Frog Burpee
Medicin Sphere Burpees
Kettlebell Burpee
Burpee jack
Box hoppa burpee
Tuck hoppa burpee
Boll slam burpee
Bosu Sphere Burpee
Burpee dra upp

Sammanfatta

Och medan burpees kan vara tröttsamma, är de värda värken sedan de kalorier de får. Faktum är att en 125-pund person som gör burpees i en minut kommer att kasta runt 10 kalorier – av programmet kommer det att variera beroende på kroppsvikt. Men det mycket mer intensiva burpee är dock de mycket mer kalorier du kommer att brinna, liksom vem som inte älskar det?
Om du vill sparka dina burpees upp en hak till svårigheter, såväl som att arbeta din kropp mer, så finns det olika burpeevariationer du kan försöka. Fortsätt läsa för att upptäcka om dessa suppleanter finns i ditt styrhus.
Bergsklättrare burpee

Bergsklättrare burpees kan vara den yttersta fullkroppskombinationen. I det här draget kommer du att arbeta varje muskelmassgrupp samt ha hjärtfrekvensen såväl som pumpning. Medan denna övning fungerar olika muskelmassgrupper är det relativt grundläggande att lägga till en standard burpee. Du kan vara bekant med vanliga bergsklättrare, så du har ett koncept där det här är på väg. Men om du inte gör det, här är hur man gör dem. När du är i den nedre inställningen av din burpee, kom upp till en plankinställning och kör knäna mot ditt bröst en åt gången. Om du vill intensifiera denna burpee-variation, kör knäet mot motsatt armbåge.
Leap Frog Burpee
Den här kommer från några av de fysiska träningsexperterna. Enligt Keith Stafford, ägare av passform body boot camp, Leap Frog Burpees modifiering vinkeln på hoppet. Detta medför mycket mer aktivering i kalvmusklerna, samtidigt som de får axlarna såväl som bröst mycket mer inkluderat när du trycker ner händerna såväl som tillbaka till språngfrogpositionen.
När du gör språngburpees, kommer du att kasta ner såväl som platsens händer på marken och hoppa tillbaka till plankpositionen. Därefter hoppa dina fötter upp för att tillfredsställa händerna såväl som Leap Frog så långt framåt som möjligt.
Medicin Sphere Burpees

Jag älskar någon typ av motion som fungerar glutes, hamstrings och quads. Så det är ingen överraskning Medicine Sphere Burpees är konsekvent på min träningsplan. Du kommer absolut att kräva någon överkroppsuthållning samt en solid kärna att göra denna rörelse, så var beredd på en utmaning.
Håller på en medicinboll, gör en squat och sänk sfären till golvet. Hoppa tillbaka i plankinställningen samt göra en rutinmässig burpee. När du hoppar på fötterna tillbaka upp till händerna, ta tag i medicinbollen, kasta den över huvudet och sedan upprepa rörelsen.
Kettlebell Burpee
Burpees är normalt en kroppsvikt. Men det indikerar inte att du inte kan kasta in några vikter för att krydda saker! Kettlebell Burpees kommer att känna dig helt ny (och kanske lite slitna.) Du börjar med din kettlebell på marken framför dig. Minska i din burpee och sedan hoppa upp till var kettlebellen är mellan benen. Ta tag i kettlebellen med varje hand såväl som en uppriktig rad. I en kontrollerad rörelse, lägg ner vikten såväl som upprepa burpee-rörelsen.
Burpee jack

Om du förstår vad Plank Jacks är då kan du troligen antas vad en burpee jack medför. Du börjar i en stående miljö och hoppa tillbaka till en planka. Hoppa samtidigt dina ben ut (tänk jumping jacks) liksom sedan tillbaka till plank position. Upprepa dessa fem eller mycket flera gånger sedan hoppa dina fötter tillbaka till händerna såväl som hoppa så högt som möjligt i luften. Keith Stafford of Fit Body Boot Camp States: “Hoppa dina ben såväl frambrygga i sidled mot tonerna på din kärna, utmanar dig att hålla sig stabil under hoppningen och landning.”
Box hoppa burpee
Det här är troligtvis den mest utmanande burpee-variationen du kan göra. En burpee ensam är svår nog. Men lägga till i ett lådhopp är ett helt annat sphere-spel. Du kommer att göra en gemensam burpee på marken och sedan omedelbart göra en låda hoppa. Gå ner från lådan samt upprepa burpee, följt av en mer lådhopp. Du kommer inte att kunna göra dina reps så fort, men du kommer verkligen att engagera dina muskler såväl som det kommer att bli svårigheter att slutföra.
Tuck hoppa burpee

Om du har slutfört någon typ av HIIT-träning eller HIIT-stilklasser, finns det en möjlighet du hargjort ett tuck hopp. Ett tuck hopp är en plyometrisk rörelse som är en kombination av kardio såväl som att arbeta underkroppen. Slå det med en burpee, liksom det är ett recept på utmattning! För att göra en Tuck Jump Burpee, kommer du att göra den rutinmässiga burpee-rörelsen. Skillnaden är i slutet kommer du att hoppa högt såväl som att ta knäna så nära bröstet som möjligt. Detta är den bästa övningen att göra som en amrap (som massor av rundor som möjligt).
Boll slam burpee
Om du har någon typ av uppslag eller krav på att återuppta efter en stressig dag, har Medicine Sphere Burpees ditt namn skrivet över dem. Allt du behöver göra är att ta en medicinsk sfär till önskad vikt, stå upp lång och öka på tårna med sfären överhead. Därifrån slår sfären på marken när du gör din metod i en burpee. När du kommer upp, plocka upp bollen, lyft den såväl som repetition.
Bosu Sphere Burpee

Om du behöver arbeta i balans såväl som stabilitet, skulle en Bosu Sphere Burpee vara det bästa tillägget till din burpee variations träning. Börja med att få en Bosu-sfär såväl som att hålla den över huvudet. Placera bubblan sida ner på marken och hoppa tillbaka i plankpositionen. Gör en push-up med Bosu Ball, hoppa framåt med båda fötterna och sedan upprepa rörelsen. Du kommer särskilt att känna denna övning i bröstet, kärnan, axlarna såväl som triceps.
Burpee dra upp
Du kan troligen antas exakt hur det här spelar ut! För att göra en burpee dra upp, kommer du mycket första kravet att upptäcka en pull-up-bar. Stå under uppdragbaren såväl som en rutinmässig burpee. Skillnaden? När du hoppar upp, kommer du att ta dig på pull-up-baren och dra upp. Prata om en stor metod för att kasta kalorier samt förbättra din överkroppsuthållning på en gång.
Sammanfatta
Burpees är en mördare Hiit motion som är utmärkt för att bränna kalorier. Men vad händer om du vill ta upp en nivå eller du är uttråkad med exakt samma gamla burpees?
I det här inlägget täckte vi 10 exceptionella burpeevariationer som du kan arbeta i ditt träningspass. De är bergsklättrare burpee, springa grod burpee, medicin sfär burpees, kettle burpee, burpee jack, låda hoppa burpee, tuck hoppa burpee, sfär Slam burpee, Bosu Sphere burpee samt slutligen burpee dra upp.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *