Högen på Miles onsdag inspektera i vecka 4 samt $ 100 presentkortsavdelning!

Hej där från Tampa, FL! Igår utforskade vi centrala Tampa och träffade ett museum såväl som välsmakande pizza. Det regnade hela dagen, men vi hade paraplyer såväl som det var inte kyligt så jag har inget emot!

Ben såväl som jag inte har sett varandra på ett tag så han organiserade en extremt bra dag för oss att bara umgås och tillbringa lite högkvalitativ tid. (Dessutom tar han uppenbarligen ingen rakning november extremt på allvar.)
Mina senaste videor

High Achiever – Bra lyssnande bokrecension
High Achiever av Tiffany Jenkins Book Review. Snabb utvärdering av den nya memoaren av en medicineringsberoende dubbla liv. Kolla in av författaren.

Enkel bok att lyssna på när du springer, äter eller vad som helst människor gör.

Fler videor

0 sekunder av 6 minuter, 12 sekunder

Bredvid
Hur man gör underkroppsövningen för löpare a
03:09

leva
00:00
08:21
06:12

Vi såg att fånga avslutande jag också! Det här var inte min föredragna film i serien, men jag gillar det fortfarande. liksom jag gillar popcorn ännu mer. Alltid lika bra som för alltid.

Hotellet vi bor på har gratis glädjad timme så jag sparkade tillbaka med en glaskopp med vit zin innan jag förberedde mig för middag.

Middagen var på en elegant pizza -plats där vi delade sallad och pizza.

Dessert var dock den äkta stjärnan i showen – Snickers Pie. Ja.

Högen på milens onsdag inspektera i vecka 4

Hur är läget? Jag förstår att det är oerhört kyligt på vissa ställen. Jag förstår morgondagens Thanksgiving. Jag förstår att detta är en svår tid på året – men det är därför vi gör stack på milen !! Fortsätt med det. Gör ditt bästa och rapportera nedan.

Kolla in med din POTM -uppdatering om denna publicera såväl som du kommer att gå in för att vinna ett $ 100 Amazon -presentkort. Stort tack Sabra för att ha stött svårigheten samt leverera priserna den här veckan !!

(Priser för förra veckan kommer att avslöjas så snart jag får en minut att uppdatera – troligen imorgon.)

Fråga: Vad är ditt träningspass idag?

Friskrivningsklausul: Några av mina föredragna företag levererade priser samt stöd för Stack på milen. Alla åsikter är mina egna.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *