Skinny Gut Diet Shake Review

Detta är ett sponsrat brev skrivet av mig på uppdrag av förnyad livsformler för IZEA. Alla åsikter är 100% min.

Hallå! Idag undersöker jag det nya Skinny Gut Protein Shake Powder, men först låt oss prata och äta …
Mina mest aktuella videor

Då var hon borta – bok recension
En bra lyssna – bok och podcast recension serie
Då var hon borta av Lisa Jewell – tillgänglig på hörbar, Amazon eller varhelst böcker säljs.

Är “då var hon borta” en bra lyssning? Här är min recension!

För mycket fler recensioner, länkar och förslag Kolla in RuneAtraTeat.com

Fler videor

0 sekunder av 4 minuter, 20 sekunder

Nästa upp
Marathon Training Day 4
01:21

leva
00:00
08:21
04:20

Jag gjorde en långsam 10 miler för att börja dagen. Jag ville bara gå ganska lång idag. Mid-Run Stop och gå för några textmeddelanden och röstbrevlådor. Det var fantastiskt att ta en promenad i mitten.

Och när jag kom tillbaka hade jag något jag har längtat = kalkonkorv. Jag är väldigt slumpmässig i mina begär. 92% av tiden är det något sött, men då och då när jag längtar med salt mat kan jag inte sluta tills jag har det (jag tror det beror på att jag äter söta saker så ofta är min kropp att det bara kommer att vara 12 minuter tills Det blir socker igen).

Igår gick jag till affären specifikt för Seltzer och Turkiet korv. Denna episka frukostsmörgås var resultatet:

I stället för smör eller mayo använde jag mitt nya grekiska yoghurtdopp och det var perfektion.

Mager gut ytterst skaka

För några veckor sedan skickade en rep från den mager gutet diet mig deras nya förnyelse liv skinny gut yttersta skakningar för att försöka. Behållaren kommer med några recept, men jag fattade ett beslut att skapa min egen med tanke på att jag har så massor av äpplen att äta!

Mid-morning jag gjorde en smoothie med: mandelmjölk, mager gut shake mix, 1 hackat äpple, 1 paket stevia och is.

Av någon anledning när jag äter äpplen i sig är jag hungrigare efter?! Lyckligtvis höll jag mig i skakmixen mycket längre. Det är nog för att blandningen har både protein och fiber.

Shake Mix är vegan, glutenfri, icke-GMO och har vitaminer och antioxidanter. * Det har också inget tillsatt socker – vilket är anledningen till att jag lade till ett paket av Stevia. Det var inte tillräckligt söt för mig, men jag är van vid otroligt söta proteinjoar. De kommer i förnya livet Skinny Gut Vaniljskaka eller förnya livet Skinny Gut Chocolate Shake. Jag har bara försökt vaniljen.

Övergripande: Jag gillade det men skulle förmodligen blanda det med sötare frukt nästa gång som ananas eller banan.

Och nu kommer Vegas och jag att sparka tillbaka och kolla Instagram … (Jag skrev det här inlägget innan han blev sjuk. Jag uppdaterar 2 av er som bryr sig om han dör på sin hälsotillstånd så snart som veterinären ringer med testresultat .)

Fråga: Gillar du choklad eller vanilj smoothies?

För det mesta jag går choklad, men jag gillar att blanda vanilj med frukt.

Har du försökt #skinnygutshake? låt mig veta vad du tycker!

* Dessa uttalanden har inte granskats av FDA. Dessa produkter är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller stoppa någon sjukdom.

Av

Av

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja för dessa:

De bästa Fall Protein Bars recension

De bästa Fall Protein Bars recension

Den bästa pumpa Spice Fall Protein Bars recension. smak kontrollerade den begränsade upplagan RX, quest, clif barer och det här är

Torr shampoo, Gut Health, som kör i Kanada och mycket fler frågor från IG-berättelser

Torr shampoo, Gut Health, som kör i Kanada och mycket fler frågor från IG-berättelser

Hallå! Jag svarar på dina frågor från Instagram om att springa, äta, överklaga och gut hälsa – vilken mix av ämnen vi cNy djärv biter mellanmål av fostergårdar

Ny djärv biter mellanmål av fostergårdar

Jag försöker de nya Foster Farms Bold Bites Snacks! Det här är en ny mat hitta och jag har det bara råkat ha identifierat dem

Är chokladmjölk den bästa återhämtningsdrinken med Jason Karp Podcast 112

Är chokladmjölk den bästa återhämtningsdrinken med Jason Karp Podcast 112

Vad måste du äta och dricka efter en körning eller träning? Är chokladmjölk en bra återhämtningsdrink för löpare? pratar med en

Ny Chobani Yoghurt med mandel smör och cashew smör

Ny Chobani Yoghurt med mandel smör och cashew smör

Ny Chobani Nut Smör Grekisk Yoghurt och Jordnötssmör Chex Cereal Review och Information. Yoghurt skål med mandel smör

Pumpa Pie Protein Shake Recept

Pumpa Pie Protein Shake Recept

Hälsosam pumpa paj protein smoothie recept med konserverad pumpa, yoghurt och pumpa paj krydda. Det är en otroligt lätt och del

⚡ av shareaholic

.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *