Urban Remedy Detox Kit Evaluation Del 1

Hej! De trevliga såväl som extremt friska människor på Metropolitan Remedy kontaktade mig om att göra en av deras detoxer. Jag är extremt mycket tveksam till att göra en juice -rengöring sedan den begränsade begränsningen (läs: Eftersom jag gillar att äta). Men Metropolitan Remedy erbjuder wellness -kit som ger vegan, glutenfria juicer samt några små måltider/snacks.

Jag gör metabolismpaketet som är en tre dagars rengöring som syftar till att förbättra såväl metabolism som energi. Just här är mina omedelbara tankar halvvägs med dag 1.
Mina senaste videor

Ansiktsmaskidéer för att springa och gå utanför
Ansiktsmask för att springa och gå utanför under Coronavirus -utbrottet.
Krav du på att bära en mask? Vilken mask är den allra bästa för löpare och vandrare?

Kolla in mitt finaste val för en mask.
Plus CDC: s rekommendationer om när man ska ha en mask samt vilken typ under Covid19 -utbrottet.
Mer om runeatrepeat.com

Fler videor

0 sekunder av 7 minuter, 15 sekunder

Bredvid
Covid 19 antikroppstest
05:19

leva
00:00
08:21
07:15

Wellness -satserna är 3 dagars rengöring. Metabolism Kit kommer med juicer såväl som faktisk mat! Gilla det. Det är allt vegan glutenfri mat såväl som delarna är små, men du får verkligen äta något. Trevlig!

Frukost: miljövänlig bärsmoothie. Detta var tjockare än en juice sedan chiafrön. Jag bestämde mig för att blanda den med is för att göra en smoothie såväl som den var ganska fyllande.

Det finns te att dricka med (eller före) varje måltid också. Jag smuttade på detta hela morgonen. Du ska inte ha kaffe på denna rengöring!

Snack: Mid-Morning Snack var inga havrekakor gjorda med mandelmjöl, frukt samt frön. Jag förstår inte om jag bara var super hungrig eller vad, men dessa är läckra.

Och tidsmaskinsaften. Hittills är detta en stor mängd mat (för en typisk person). Jag gillar uppenbarligen att vara över typisk när jag äter.

Lunch: Brown Rice Spring Rolls. Dessa var bra. Återigen är detta lite mat till en hel måltid, men det är mycket bättre än “bara en juice” för mig.

Eftermiddagsnack: The broschyren säger att ha ett äpple, men jag hade några döende blåbär så jag hade dem istället. Det säger också om du gör ansträngande träning och krav på att äta mer för att välja livsmedel från listan efter “ren” ren. Sedan jag var hungrig hade jag lite handfull nötter för att strida över mig. (Jag gjorde inte ansträngande träning idag, men ville inte bara umgås hungrig.)

Första tankar: Jag är inte klar med dag 1 ännu, så jag låter dig förstå om jag stannar i N ute på metodhuset samt äter en dubbel dubbel i en blind hunger raseri.

Obs: Jag har ett 10K -lopp på lördag (dag 3) av detoxen och ett halvmaraton på söndagen. Det fanns inte en fantastisk tid att göra detta kit (jag slog det i en månad) såväl som min kalender blir mer upptagen med att resa och lopp till hösten. Så jag ska bara göra det här kit i två dagar. Jag körde inte idag så det här är den bästa tiden att börja det och mäta min kropps behov.

Och jag har redan en plan för min nästa rengöring …

Fråga: Har du någonsin gjort en rengöring?

Friskrivningsklausul: Metropolitan Remedy skickade mig ett wellness -kit för att granska. Alla åsikter är mina egna. Snälla prata med en läkare innan du gör någon typ av dietförändringar.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt med dessa:

Skicka nudlar såväl som mathelger för veckan 6 oktober

Skicka nudlar såväl som mathelger för veckan 6 oktober

Det är varmt. Idag är National Noodle Day! Nu jag vill ha ramen !! Mathelgen för den här veckan är: Sun – National No6 friska proteinpackade snackboxidéer

6 friska proteinpackade snackboxidéer

En hälsosam såväl som enkel sammanfattning av 6 olika metoder för att DIY dina egna protein -snackboxar! Gör den här delen av din måltid Prep Rou

Löpning är den allra bästa metoden för att gå ner i vikt men …

Löpning är den allra bästa metoden för att gå ner i vikt men …

Exakt hur man går ner i vikt och njuter av resan. idéer för att gå ner i vikt med löpning. Exakt hur man tycker om att springa och känna goo

Vad du ska äta efter att du springer

Vad du ska äta efter att du springer

Vad man ska äta efter att ha kört för att återhämta sig snabbare. 15 Publicera Run Snack Ideas. Vad ska jag äta efter en körning? liksom idéer för att hjälpa dig

Nytt starka bitar mellanmål av foster gårdar

Nytt starka bitar mellanmål av foster gårdar

Jag försöker de nya Foster Farms Strong Bites Snacks! Det här är en ny matupptäck så bra som jag bara råkade ha identifierat dem

Inga tips om matlagning

Inga tips om matlagning

Måltidsförberedelse kan vara lätt! Du behöver inte laga hela måltiderna för att skapa dig själv för hälsosamma val. idéer om exakt hur man förbereder

⚡ av Shareaholic

.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *