Tandläkare och personliga fitnessinstruktörer

Happy torsdag! Mina ben känner sig lite trötta så jag fattade ett beslut att byta dagens körning för imorgon. Jag tappade just min bil för att få bromsarna gjort och gick hem därifrån. Jag kommer att gå tillbaka för att få min bil senare, så cirka 4,5 mil promenader är min träning idag och kanske lite styrka i kväll.

Jag hade nästan ägg till middag igår kväll eftersom jag har längtat efter dem så mycket! Men Pizza vann igår så jag gjorde en krypning till frukost. En halv bagel för att jag åt den andra hälften för ett mellanmål igår och den super tjocka änden av toast. Det var en Bready morgon.
Mina senaste videor

High Achiever – Good Listen Book Review
High Achiever av Tiffany Jenkins Book Review. Snabb granskning av den nya memoaren av en narkotikamissbruks dubbla liv. Läs av författaren.

Enkel bok att lyssna på när du springer, äter eller vad som helst människor gör.

Fler videor

Bredvid
Marathon Training Day 5
04:34

leva
00:00
08:21
06:12

När jag kom tillbaka från bilhandlaren hade jag avslutat blåbären och hade mer iskaffe. Snack av mästare (när de är parade med några mandlar).

Igår eftermiddag hade jag en tandläkare. Min tandläkare är riktigt bra och jag gillar alla där. Men jag gillar fortfarande tandläkaren. Jag känner mig nästan skyldig eftersom min tandläkare är så cool! Ändå är rädslan för dessa ser kvar.

Medan jag var där och försökte att inte vara elak mot de killen som stakade mig i munnen, undrade jag om mina klienter på fitnesscentret inte gillade att se mig på samma sätt? Kanske tror de att jag inte är så dålig, men skulle inte ha något emot att skjuta mig från en klippa ??

Fråga: Tankar? Drear du tandläkaren? Vilka andra besök fruktar du på samma sätt?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Surf City Half Marathon Resultat och sammanfattning

Surf City Half Marathon Resultat och sammanfattning

Surf City Marathon och halvmaratonresultat och sammanfattning. Foton och kul från halvmaratonkörningen i Huntington Beach

Högen på Miles Day 16 – Head to Toe -incheckningen

Högen på Miles Day 16 – Head to Toe -incheckningen

Running Challenge Day 16. Högen på Miles Run Challenge november 2021. Kolla in med din löpare kropp och

Run Disney Race Day Packing List gratis utskrivbar pdf

Run Disney Race Day Packing List gratis utskrivbar pdf

Free Run Disney Race Weekend Packing List. Walt Disney World Marathon, hälften, 10K och 5K Race Day Packing List.

Disney World Half Marathon Race Recap & Photos

Disney World Half Marathon Race Recap & Photos

Disney World Half Marathon Race Recap, Review and Running foton. Kör Disney Favorite Race Course Pics och

helgkörning och ätuppdateringar

helgkörning och ätuppdateringar

Hallå! Hur är läget? Jag har en snabb sammanfattning av helgens löpning, ätande och … upprepar. Åh, och jag listar äntligen

Roliga alla hjärtans för löpare

Roliga alla hjärtans för löpare

Roliga alla hjärtans för löpare. Memes och sociala nätverksartiklar för löpare. Rolig alla hjärtans dag för att springa och⚡ av Shareaholic

.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *