2020 Mål – Nytt allt men också tillbaka till bloggning

Hej !! Hur mår du? Jag tillbringade lite tid under de senaste två veckorna och tänkte verkligen på mitt nyårs resolutioner och mål för 2020.

Några av dem är saker jag har arbetat med länge och vill fortsätta att förbättra … några av dem är nya mål som verkligen är avgörande för mig för tillväxt … och några av dem är stora skrämmande mål som kommer att ta en mycket arbete att utföra. Och jag delar min lista med dig idag!
Mina senaste videor

Marathon Training Day 1

Fler videor

0 sekunder av 3 minuter, 12 sekunder

Bredvid
Min charmiga partner i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
05:31

leva
00:00
08:21
03:12

Nyligen såg jag att “10 -årsutmaningen “skulle gå runt Instagram och började leta efter en bild för att publicera min egen. Jag gick igenom gamla bloggartiklar och insåg några saker:

1. Run Eat Repeat är 10 år gammal. Jag har bloggat i tio år!

2. Jag brukade “Life Cast” och dela min dagliga körning / träning och vad jag ätit. Det var så det hela började – som en träningslogg för mitt första maraton för 10 år sedan!

När jag spelade in mina körningar och äter ögonblicksbilder av mitt liv kom också in. Till att börja med var det saker som var relevanta för att springa eller äta som middagar ute, resa, familjefester etc.

För det mesta var det inte oerhört informativt eller viktigt … men det var det verkliga livet. Alla dessa dagliga tankar om hur jag kände, vad jag åt till frukost, vädret, vegas, familjen träffar, tränar upp och nedgångar, letade efter den bästa chokladchipkakan … Jag har de sakerna inspelade här och jag gillar det.

Jag är mycket tacksam för att jag bloggade all den slumpmässigheten!

Och om du går tillbaka och läser varje inlägg från början (snälla gör det inte, det är besvärligt) kan du se mitt liv förändras när RER växte, min körning blev bättre och min strävan efter hälsa fortsatte.

*Jag lägger lite länk till gamla bloggartiklar längst ner i detta så att du kan få en lil -kik på den konstiga jag kände mig bekväm att dela på internet.*

3. Jag vill komma tillbaka till att använda bloggen delvis som en tränings- och matlogg. Jag är inte säker på om det kommer att vara så ofta som det var tidigare, men åtminstone under de kommande fyra veckorna strävar jag efter att gå tillbaka till grunderna med det.

Jag tror att jag kommer att göra det till ett mål att uppdatera måndag till fredag ​​med mina träningspass/äter i 30 dagar och sedan se hur jag känner för det.

Så detta binder in med en av mina nya års resolutioner och jag lägger till den till den redan mycket långa listan med 2020 mål.

UPDATE – 2021 Löpplanerare

UPDATE: Få 2021 Running Mileage Tracker för dina nya årsmål!

2021 Run Planner

Gratis Monthly Miles Tracker !!

Skicka mig spåraren
Vi respekterar din integritet. Avsluta prenumerationen när som helst.

Ställde du in dina 2020 -mål? Vad är dem?

Om du behöver lite hjälp med att bestämma vad dina mål måste vara … få målinställningsarbetsboken – en gratis utskrivbar PDF för att hjälpa dig att identifiera dina toppmål, besluta om en huvudsak och göra en plan för att få det gjort.

Mina 2020 -mål:

Här är en lista över mina nya års resolutioner och löpande mål och livsmål …

2020 Mål / nyårsupplösningar

Kör 5 dagar i veckan – den hårda delen av detta kör bara 5 dagar i veckan. Jag vill springa varje dag. Men jag kommer av en trasig fot och måste vara smartare när det gäller återhämtning och vila. Så kör 5 dagar i veckan max och 2 vilodagar i veckan från att springa för att hålla sig friska.

Styrka tåg 5 dagar i veckan – styrka träning hjälper mig att se och känna mig mycket mer tonad än att springa. När jag har gjort styrketräning konsekvent tidigare känner jag att jag kan se resultaten mycket mer än att köra eller dietförändringar. Åh och jag fick precis diagnosen osteopeni och viktbärande träning hjälper till med det!

Run 12 lopp [2013 lektion = att köra många lopp hjälpte mig att bli mycket snabbare]

Kör en sub-3: 35 maraton [Skapa träningsplan för att komma och snabbare-detta tar hela året att bygga upp]

Skapa en hur man ser serie Series för RER

Spela in videolektioner för att välja körning snabbare utmaning

Var snäll även när andra människor inte är det

Ställ in en budget (kanske med en app)

Prioritera min tid med människor som bryr sig om mig (undvika människor som gör mig ledsen)

Lyssna för att förstå (lyssna inte på svara)

Vara närvarande

Gå 20 minuter varje dag och lyssna på en spansk handledning

Gör dig redo 5 dagar i veckan

Gör min nattrutin när mitt larm går av

Resa någonstans ny

Läs Bibeln

Var modig

Bonus: Blogg måndag till fredag ​​i 4 veckor.

Mitt årets ord / fras är – gör ditt bästa.

Run Eat Repees pinsamma otroligt gamla inlägg:

Jag har ett pedägg

Long Beach Half Marathon 2008 !!

Fyrkantiga måltider – en slumpmässig matdagbokdag

Den första bloggturen jag blev inbjuden till 2010!

Vilka är dina mål i år?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sigTweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *