• Uncategorized
  • 0

Skinny ABS – 3 steg till kraftfull abs om du är mager

innehåll göm
Skinny AbsPeP 1: Krav att utveckla muskler
Deadlifts
Bänkpress

Steg 2: ABS är gjorda i köket din dag med ägg
Drick protein shakes
Lägg till mer protein på din sallad
Mellanmål på nötter såväl som frön

Steg 3: Bästa AB övningarplank
Crunches
Deadbug
Dumbbell Side Bend
Ryska vändningar

Sammanfatta

Mager abs
Alla är olika och har sina egna personliga fysiska fitnessmål och ambitioner. Mer vanligt än inte, människor associerar fysiska fitnessmål med att gå ner i vikt. Men för vissa är det absolut inte fallet. Faktum är att det till och med är det motsatta. För människor som är mager, kanske de vill utveckla muskelmassa såväl som att se mer tonad, liksom idag, vi ska titta på exakt hur du får din skinny abs popping!
Skinny abs kan vara ganska knepig att få. Om din kroppsmassa redan är på den mindre sidan, kan den vanligtvis vara svårare att få ett önskat utseende eftersom du måste utvecklas snarare än att förlora, vilket är vad de flesta behöver göra. Men förlora inte hoppet! Vi har dig med de 3 stegen till ABS om du är mager såväl som beredd att visa upp det sex-paketet du alltid har velat!
Steg 1: Krav på att utveckla muskler
De flesta förstår att om någon är mager, kommer de vanligare att inte ha en lägre fettprocent. Men vad du kanske inte känner igen är att med en lägre fettdel kan också komma lägre muskelmassmassa. För att få ABS om du är mager, måste du göra utbildningsövningar minst tre gånger per vecka.

Bara sedan du går för tvättbräda betyder det inte att du bara borde göra AB-övningar. Naturligtvis, inkludera dem i ditt träningspass, men också titta på att tona bröstet, axlarna, armarna, tillbaka såväl som benen.
Att fokusera på att bygga muskelmassa kan ibland känna sig överväldigande. Så, om du inte är säker på var du ska börja eller vad som övningar ska fungera, börja med de “stora tre”, som är tre häftiga övningar för dem som vill utveckla muskler. De “stora tre” är …
Squats
Det finns så många fördelar med att integrera knep i din rutin! Inte bara utvecklar de muskelmassmassa i dina ben såväl som glutes, men de förbättrar också din kärna såväl som hjälp förebygga skador. För att inte tala om det finns bra erbjudanden om variationer för detta drag.

För att börja, kan du göra kroppsvikt squats samt flytta till att lägga vikter. Du kan också börja med att göra en 7 dagars squat svårighet att börja brinna och bygga dina muskler.
Deadlifts
Deadlifts är en mer fullkroppsövning som kommer att utveckla muskler i benen, armarna, såväl som kärna. De är ett go-att flytta för bodybuilders samt lyft entusiaster som verkligen vill få några utmärkta resultat!
Beroende på din fysisk fitness såväl som styrka kan du börja deadlifts med kroppsvikt samt arbeta din metod upp till tyngre vikter. En mer utmärkt suppleant till deadlifts är stora morgnar, vilket medför liknande mål, men behöver mindre vikt för att se resultat. Hur som helst, stora morgnar och deadlifts är en utmärkt metod för att utveckla muskel!
Bänkpress
Medan du kan göra de tidigare träningarna i de “stora tre” snabbt hemma, behöver bänkpressen några ytterligare enheter eller ett gym, men fördelarna är väl värda det! Om du är nybörjare kan du komma undan med att använda handvikter för en bänkpress, men när tiden går vidare, märker du att du kommer att kräva att driva dig själv och verkligen lägga till vikt för att se resultat!

De “stora tre” är bara en utgångspunkt för dig! Det finns alla typer av övningar samt resistansutbildningsalternativ där ute som passar din nivå av uthållighet och kompetens inom detta område. Om ditt mål är att få abs om du är mager, börja med att lyfta vikter ungefär tre dagar i veckan för att börja bygga muskelmassan du behöver för att få den abs du önskar.
Steg 2: ABS är gjorda i köket
Jag är säker på att du har hört frasen, “ABS är gjord i köket.” Tja, frasen är så framträdande eftersom det verkligen är sant! För personer som redan är tunna kan det verkligen vara svårare att göra sin abs pop. Typiska storlekar kan bara förlora lite och deras ab muskler kommer att hamna vara synliga eftersom de är under lager av fett. Skinny folk har dock inte så många muskler såväl som det är verkligen ingen typ av fett som gömmer det.
Så, i stället för att arbeta för att gå ner i vikt, människor som är på den tunnare sidan, som vill få abs-krav att äta gott om låg fetthalt, högproteinmat för att fortsätta bygga muskler tillsammans med sina träningspass.
Det föreslås att för att tillföra betydelse såväl som bulk, kommer du att kräva att integrera .8 till 1 gram protein för varje kilo kroppsvikt per dag; Förutom om du inte kan utnyttja så mycket protein kan det här vara mycket att ta på! Medan det finns stora erbjudanden på sätt att lägga till protein i din kost,Här är några av våra föredragna tips …
Börja dagen med ägg
Om du är den typ av person som har en bagel eller en stor skål med spannmål, kan du börja din dag lite också carb-tunga. Försök byta ut din typiska frukost med något mer hjärtligt, som ägg såväl som bacon eller korv. Om du gör det, är du redan bra på din metod för att uppfylla ditt proteinmål!

Drick protein shakes
Kanske är du inte en äggfläkt till frukost? Eller har du mer av en underbar tand? Var inte rädd! Protein Shakes är här! Oavsett om du har en till frukost på morgonen eller ersätter din eftermiddags mellanmål, är det en utmärkt och läcker metod för att få mer protein i din kost! Vissa proteinpulver kan ge upp till 30 gram protein per portion!
Lägg till mer protein på din sallad
Sallader är så mångsidiga! Med oändliga toppings samt alternativ kan du upptäcka en sallad för alla. Om du gör en sallad, försök att fokusera på att lägga till mer protein än bara köttet på toppen. Till exempel kan du spruta din sallad med mandelskivor, pekannötter, kikärter, liksom mer.

Om du letar efter lite mer salladsinspiration, var noga med att kolla in våra 20 frestande låga carb-sallader.
Mellanmål på nötter såväl som frön
Snacktid är den perfekta tiden att lägga till mer protein samt verkligen utveckla vissa muskler. Nötter såväl som frön kommer att göra bara tricket! Oavsett om du bara har tid att ta en handfull cashews såväl som mandel, eller du gör ett mellanmål med nötter, som ett äpple doppat i jordnötssmör, ha det roligt med det.
Naturligtvis är protein inte det enda du bör fokusera på om du vill få de som rockar mager abs, men det är en utmärkt start!
Steg 3: Bästa AB övningar
Tillsammans med att bygga muskelmassa med utbildning samt att få din dietplan på rätt spår, kommer du också till kravet på att identifiera ditt önskade område om du verkligen vill växa den mager abs. Så det sista steget till större ABS om du är mager är att integrera fler bukövningar i ditt dagliga liv.
Medan vi kanske fortsätter för dagar om de otaliga övningarna såväl som de specifika musklerna riktade mot var och en, kommer vi att hålla det enkelt. Här är de 5 bästa övningarna du borde börja göra för att få abs …
Planka
Denna isometriska håll är en av de mest underskatta samt effektiva bukövningarna. Om du gör det på rätt sätt kommer du att skjuta alla delar av både din inre och yttre ABS i denna mördareövning.

Medan det finns många variationer är den mest traditionella planken där du är i ett push-up-läge, stramar din mittregion, såväl som att hålla i 30 till 60 sekunder. För att komma i vanan kan du göra en 60 sekunders planka varje morgon så snart du vaknar.
Crunches
Medan planken handlar mer om att hålla fast och arbeta din abs medan du stannar fortfarande, är crunches bara motsatta. Du flyttar i en metod som särskilt kommer att rikta in en specifik region i din abs beroende på variationen.

För att göra en traditionell crunch, kommer du att ligga på ryggen med händerna bakom huvudet och fötterna platt på marken. När du tittar upp, kommer du att knäcka dina axlar såväl som övre delen av marken medan du skär ner din abs. För att lägga motstånd, håll en skivplatta eller en medicinsk sfär i händerna för att öka kärnmuskelsvolymen.
Om du vill förstå några fler variationer, var noga med att kolla in våra 15 olika typer av crunches!
Deadbug
Konstigt namn, eller hur? Tja, du tror inte två gånger om namnet när du skördar resultaten från denna otroliga bukövning!

För att utföra en lämplig Deadbug börjar du ligga på marken med dina armar rakt upp i luften och den nedre halvan av benen upp såväl som parallellt med golvet. När du stramar din abs, kommer du långsamt att minska en arm såväl som det motsatta benet som gör det svävar några inches från marken.
Dumbbell Side Bend
Om du letar efter en mer nontraditional ab-motion, kan du prova en hantel sida böjning. Det utmärkta med denna övning är att du kan börja med en lättare vikt samt arbeta din metod som du utvecklar muskelmassmassa och styrka!
För att åstadkomma en hantel sida böj, kommer du att stå rakt med en hantel i varje arm. När du andas ut, fånga din ABS eftersom du gör det möjligt för en hantel att minska såväl som att öka igen.
Ryska vändningar
Ryska vändningar är en mer utmärkt metod för att integrera utbildning med en mager ab. Det bästa med denna övning är att det snabbt kan vara effektivt utan vikter, eller du kan verkligen driva dig själv genom att använda vad du än har erbjudit (Medicinsk boll, Kettlebell, Hantel, etc.).

Av
Med ryska vändningar, börja med en sittande inställning med fötterna platt på marken och knä upp. Lean något tillbaka såväl som alternativt att röra varje sida av marken bredvid dina höfter. För att lägga till ännu mer intensitet, lyft dina fötter något av marken också!
Sammanfatta
Några mager människor saknar generella muskler såväl som tItefore kanske inte har många ABS att tala om (Skinny ABS). Men genom att följa de tre stegen som beskrivs ovan kan du skaka den mager ABS såväl som att upptäcka din rippade sex pack.
Steg 1 – Krav på att utveckla muskler. Börja med de “stora tre” övningarna. Squats, Deadlifts & Bench Press. Genom att göra dessa stora tre börjar du packa på muskeln.
Steg 2 – ABS är gjorda i köket. För att hjälpa din kropp ökat muskelmassatillväxten, öka ditt allmänna proteinintag samtidigt som du håller fettintaget. Ät ägg, proteinskakningar, proteinfyllda sallader såväl som nötter. Innan du förstår det, bör din mager abs börja bli mer muskulös.
Steg 3 – Bästa ABS-övningar. Var noga med att arbeta dessa ABS-övningar i dina träningspass. Plankor, viktade crunches, död buggövning, hantel sida böjningar och ryska vändningar. Genom att utföra dessa tre steg, med tid såväl som engagemang, kommer din skinny abs hamnad att bli rippad abs.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *