Podcast -rekommendationer … se kändisar och mycket mer – Frågor och svar 1 april

Hej! Hur är läget? Här borta går det … upptagen! Jag har en lång lista över till DOS – av vilka många har tidsfrister. Lyckligtvis är en av dem att göra listobjekt … svara på frågorna från Instagram Story -rutan. Bom. Jag gjorde det nyss! Så den senaste uppsättningen av dina frågor finns på video nedan! Jag delade det också på @Runeatreepeat Insta -berättelserna och det kommer att sparas i april -frågor och svar om du saknar det efter de första 24 timmarna.

Dessa frågor handlar om mina favoritkokböcker, podcast, spellistor och mer …
Mina senaste videor

Covid 19 antikroppstest
Jag tog Covid19 -antikroppstestet. Så här gick det och resultaten!

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 19 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 3
00:51

leva
00:00
08:21
05:19

April Frågor och svar – 1

Dina frågor från @Runeatreeat Instagram -berättelserna. Vi pratar om mina favoritkokböcker, spellistor och podcast.

Fler videor

0 sekunder av 11 minuter, 3 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 5
04:34

leva
00:00
11:03
11:03

facebook twitter e-post pinterest linkhttps: //runeatrepeat.com/podcast-recommendations-seeing-celebrites-and-more-qa-april-1/copied

Vilka är dina favoritkokböcker?

Jag använder inte riktigt kokböcker … men jag älskar att ha dem. Jag håller förmodligen med matnätverket, tidskrifterna eller Pinterest när jag behöver inspiration för middagsidéer eller andra recept. Men jag har några kokböcker användbara tider. De är fantastiska soffbordsböcker – så vackra !!

Det här är kokböckerna jag har på min hylla bäst nu:

Super Foods mycket snabbt av Julie Montague – Jag intervjuade henne för podcasten! Kolla in Julie Montagu på Self Care Run Eat Repeat Podcast avsnitt 64.

Kör snabb äta långsamt närande recept för idrottare av Shalane Flanagan och Elyse Kopecky

God mat. bra liv. Av kocken Curtis Stone – Jag träffade honom vid ett evenemang i Los Angeles förra året. Det var för ett fint matbloggevenemang i ett vackert hus i kullarna och han gjorde en matlagningslektion och sedan åt vi otrolig mat. Kolla in det här – Fancy Los Angeles middag med kocken Curtis Stone

Gjorde du Encinitas halvmaraton för att du var i San Diego?

Nej, jag skulle till min lilla brors bandföreställning.

Podcast -rekommendationer! Förutom din naturligtvis …

På senare tid älskar jag podcast som sammanfattar reality -TV. Jag såg faktiskt inte någon reality-TV när jag sitter för min kompis i 5 veckor !! Och jag saknade det inte riktigt eftersom jag höll på med några podcast.

Jag tror att den bästa reality -TV -podcasten är:

Heather McDonald Juicy Scoop

Titta på vad crappens

Tikesesh

Se vad som händer live – showen delas som en podcast

Verklighetslivet med Kate Casey

För andra saker … mina favoritpodcast på sistone:

The Happier Podcast

Kunnig psykolog

Nyfikenhet dagligen

Brottsförfattare på serien

Avslöjad

Oprahs mycket själssamtal

Och se till att du prenumererar på Run Eat Repeat Podcast!

För äggfrysningen är det att få en surrogat i framtiden? Eller sätter de in dina egna ägg i dig?

Har du någonsin sett någon från Vanderpump -riktlinjerna ute i Kalifornien?

Nej men jag borde åtminstone prova de nya häxorna med Weho -vin! När du äter pasta naturligtvis …

Kan du dela dina spellistor?

Jag vet att du lyssnar på podcast etc., men kommer du att dela en Spotify -spellista för tävlingar?

ja! Jag delar min nya körningslista för den här månaden här på Spotify – Run Eat Repeat 4.19

Kan du prata om äggfrysning? I’d like to do it but it would be good to hear your experience…

Yes – much more messages on the egg freezing process are coming soon. If you have particular questions – let me know. email me or leave them below.

Got a question? Ask in the comments or in the Instagram story Box!

Follow @RunEatRepeat on Instagram for more!!

SEND ME THE WORKBOOK

5Save

Delning är omtänksam!

5

Stift

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Post

Dela med sig

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *