• Uncategorized
  • 0

10 Säkert sätt exakt hur man ökar simning uthållighet

exakt hur man ska öka simning uthållighet
Det är mänsklig natur att vilja mycket bättre själva. Detta inkluderar vad som helst från jobbet till ditt sociala liv till fysisk kondition såväl som så vidare. Tillfredsställelse är inte en dålig sak, men inte heller strävar efter din högsta potential. Det finns några saker som du i slutändan kommer att nå din “Peak Performance” på, men din fysiska träningsresultat är en av de som verkar som om det alltid finns utrymme för förbättring. Detta är särskilt sant för simmare.
Innehåll [dölj
Hur man förstärker simning av uthållighet
Sätter med en konstant takt
Sänka repen genom att förbättra avståndet
Mindre vilaintervaller
Lägg till en Sprint Set
Gör intervallträning
Använd en dragböja när du är trött
Simma i det öppna vattnet när det är möjligt
Styrka och Dryland träning
Vila mycket

Sammanfatta

Simning är en av de mest framträdande formerna av vattenlevande träning. Det finns ett antal fördelar som det skryter – fysiskt, mentalt, såväl som fysiologiskt. Faktum är att en forskningsstudie utförd av Swim England upptäckte att fysiologiska fördelar med simning ingår:
Förbättrar kardiorespiratorisk fysisk kondition samt uthållighet hos friska prepubertalflickor samt vuxna, kvinnor under graviditet, barn med astma, liksom vuxna med artros.
Förbättrar systoliskt blodtryck hos vuxna med onormalt högt blodtryck (hypertoni).
Badträningsstudier har rapporterat förbättringar i hjärtslaget såväl som blodkärlsfunktionen, liksom exakt hur känslig kroppen är för effekterna av insulin hos vuxna med högt blodtryck, liksom blodkärlets funktion hos äldre vuxna.

Oavsett om du är en fritidspool simmare eller glädje i de mycket mer konkurrenskraftiga simstilarna, kommer att förbättra din uthållighet att arbeta underverk. Som du sannolikt misstänker kan du simma under längre perioder såväl som längre avstånd. Dessutom hjälper förbättring av din uthållighetsaktivitet att hålla ditt hjärta, lungor, såväl som cirkulationssystemet friskt. Dessutom kommer din allmänna fysiska konditionsnivå att öka. Om du är intresserad av exakt hur man ska öka simning uthållighet, så är det här några tips för att komma igång.
Var konsekvent

Konsistens är viktigt när det kommer ner för att förbättra simning uthållighet. Om du bara simmar när en månad, då är chansen att du inte kommer att se mycket förbättring. Jag säger inte att du måste slå poolen varje dag, men vara konsekvent i dina ansträngningar. Börja med att gå när varje vecka. Därifrån kan du börja lägga till extra dagar till din simning.
Sätter med en konstant takt
Om du vill förstå exakt hur man ska öka simning uthållighet, börja sedan med att utföra uppsättningar i en konstant takt. I stället för att dyka i såväl som ge dig allt i tio minuter, trög din hastighet såväl som utföra en konstant stabil hastighet för förlängda mängder tid.
Sänka repen genom att förbättra avståndet

En annan fantastisk metod för att öka din baddräkt är att sänka dina repetitioner dock öka avståndet. Fokusera på ditt avstånd snarare än din hastighet. Det är en typisk missuppfattning att tro att du måste gå så snabbt som möjligt på kort avstånd för att förbättra uthållighet såväl som fysisk träning.
Till exempel, istället för att göra en 8 × 50 set, gör en 4 × 100 uppsättning. Om 4 × 100 set går mycket bättre än du trodde, försök att göra 2 × 200. Du simmar exakt samma avstånd – bara utan de extra viloperioderna, vilket innebär att du kommer att simma längre.
Mindre vilaintervaller
Att ge dig en paus mellan uppsättningar är viktig. Men det är verkligen enkelt för dessa minutersintervaller för att bli två eller tre minuter. Vi har alla varit där; jag ingår. Att ha mindre vilaintervaller mellan varje uppsättning hjälper dig att utveckla din uthållighet och kommer också att hjälpa dig att få en anmärkningsvärd träning i!
Lägg till en Sprint Set

Bli inte lika bra bekväma än. Du vill fortfarande få det hjärtfrekvensen, vilket innebär att du lägger till i en Sprint-uppsättning. Att göra en sprint i din rutinmässig träning är en bestämd metod för att öka simning uthållighet.
Gör intervallträning
Förstod du att intervallträning fungerar både aeroba och anaeroba system? Därför förbättrar du uthållighet såväl som dina kardiovaskulära fysiska konditionsnivåer. Det finns några alternativ för att göra intervallträning medan du simmer. Du kan sänka dina intervaller för en uppsättning. Ett exempel skulle göra en 4 × 100 på 1 minut såväl som 45 sekunder. När du har spikat den takten kan du sänka den. Det andra valet skulle vara att bevara dina intervaller och öka din intensitet. Så, varje uppsättning är ditt mål att göra det snabbare än det tidigare.
Använd en dragböja när du är trött

Chansen är att simma är inte din enda typ av övning. Om dina ben är uttömda eller din kropp behöver bara lite boost, använd en dragböja genom att placera den mellan låren. En dragbojs funktion är att hjälpa till att producera ytterligare flytkraft för dina höfter. Det hjälper dig att fokusera på din stroke, förbättra kärnstamina och trög ner din stroke.
Simma i det öppna vattnet när det är möjligt
Simmar du ofta i det öppna vattnet? Om inte, borde du säkert börja. Särskilt om du undrar exakt hur man ska öka simning. Simning i det öppna vattnet är mycket mer utmanande än att simma i en pool. Men vara uppmärksam på tidvattnet såväl som närvarande – du borde inte simma i det öppna vattnet när förhållandena är farliga.
Styrka och Dryland träning

Styrka och Dryland träning är en stor viktig för att förbättra din baddräkt. Att utföra dessa typer av övningar får dig att utnyttja andra muskelmassgrupper. Att arbeta ut armarna, benen, tillbaka och kärnmusklerna utanför vattnet hjälper till att förbättra dem, vilket innebär att det blir mindre trötthet när du hoppar tillbaka. Stamina övningar är en bestämd metod för att öka din simning uthållighet och förbättra din prestanda.
Vila mycket
Lyssna på din kropp såväl som ge det gott om vila. Kom ihåg att din kropp gör så många saker för dig, liksom det är viktigt att du tar hand om det. Var noga med att du får gott om vila på natten. Om det finns en dag där du bara känner “off”, såväl som kan säga att din kropp behöver en paus – ge sedan det. Eller tänka på att göra en lägre effekt simma i poolen för en mycket mer restaurerande typ av träning. Att trycka dig själv är aldrig en dålig sak, men inte heller ger din kropp den vård som behövs, som innehåller några dagar eller återställande träningsdagar.
Sammanfatta
Om du är intresserad av att upptäcka exakt hur man ökar simning uthållighet, ovan listade vi 10 visst sätt som hjälper dig att förvärva det målet! De 10 tipsen är listade här. Att vara förenlig med din simning. Swim sätter med en konstant hastighet såväl som sänk repetitionerna genom att förbättra avståndet du simmar. Börja med att ta mindre vilar mellan uppsättningar, lägg till en tillfällig sprint i dina träningspass och gör lite intervallträning. Använd en dragböja när benen är uttömda såväl som att komma ut ur poolen för att simma i det öppna vattnet när du kan. Också, var noga med att inte försumma torra land träning (tänk kärna, armar, ben) samt få gott om vila!
Du kanske inte kan göra alla 10 av dessa samtidigt, men om du börjar sakta utföra dem i din rutin, är vi säkra på att du kommer att börja se din simning uthållighet börjar öka !!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *