• Uncategorized
  • 0

Den nya lektionen jag upptäckte från TV

HOLA! Den här veckan kommer att bli superhektisk för mig så jag försöker komma framför e -postmeddelanden och saker innan jag går ut ur staden imorgon. Jag kommer att vara borta från tisdag till söndag så om någon vill omfamna en katt, låt mig veta.

Min flygning är ganska tidigt i morgon så jag kommer inte att kunna springa. vilodag. #Bom
Mina senaste videor

Men jag gjorde en solid 10 mil idag för att bli trevlig och trött. Min Garmin agerar lite konstigt, så den här gången var lite av.

Dessutom gjorde denna vattenfontän mitt liv. Jag var så dehyrratiserad !!!!! Det var sedan igår jag inte hade någon typ av vatten på vandringen så bra som vi var ute så bra som jag inte kunde fylla på min vattenflaska.

Phil såväl som Erin stannade natten så jag lägger ut en fin spridning till frukost – bagels med gräddeost, frukt, yoghurt, granola och ägg. De snacks när äggen kokades.

Jag hade bara min vanliga …

De är nya i västkustlinjen så jag ville göra något riktigt strand-y. Jag hade verkligen roligt paddelbord för propel-svårigheten förra månaden så jag föreslog det. Tillagd Perk är att jag arbetar med Groupon på ett jobb nästa månad samt vi fick ett utmärkt erbjudande på det !! Håll ögonen öppna för mer om det – det kommer att bli kul.

Nu måste jag få lite arbete såväl som förpackning! Jag är verkligen lite överväldigad av allt just nu. Men jag tittade nyligen på Women of London – en ny sanningsshow på Bravo om dessa super eleganta kvinnor i London. En av dem var halvkompletande när det gäller att få sina kosmetika gjort samt att göra det till en firande i tid när hon skämtade, “Mina diamantskor är lika snäva …”

ha! Det fick mig att skratta och tro – det här är extremt BS -problem, så jag klagar inte. Jag måste bara vara mycket bättre när det gäller tidadministration och stressavlastning (konstigt gillar jag att resa, men det ger mig stress och ångest en liten bit). Historiens moral är suger upp Buttercup och ytan som detta publicerar så att alla kan gå vidare med sina liv.

Fitbit Giveaway Champion – Jessica på Pugrunaholic – vänligen maila mig på Runeatrepeat på Gmail. com
Jag kommer att vara på wellnesspanelen på Fitbloggin såväl som vi vill ha dina frågor. Har du någon typ av problem med exakt hur man kan få bärbara aktivitetsgränsar att fungera bättre för dig?

Fråga: Är du oroande för “första världsproblem”? Om inte – exakt hur håller du det i perspektiv?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt med dessa:

Resetips samt berättelser från San Francisco semester

Resetips samt berättelser från San Francisco semester

Resetips från San Francisco. Resekonfessioner från min sommartid och föredragna platser i San Francisco Californien

Den ultimata listan över att köra mål för det nya året

Den ultimata listan över att köra mål för det nya året

Den ultimata listan över att köra mål för 2022. Nyåriga mål Arbetsbok gratis guide för att sätta dina finaste löpande mål ännu!

Lösning på dina löpande problem B -videor

Lösning på dina löpande problem B -videor

Hallå! Ny video upp nu på Rer Instagram TV -kanal! Jag delade upp den i två videor för att göra det lättare att upptäcka svaret

Oktober Mål Plannerfri utskrivbar månadsmålinställning Arbetsblad

Oktober målplanerfri PRINtable Monthly Goal Setting Worksheet

Månatliga mål för att köra såväl som fitness. Primärt mål, månatligt mål samt minimål som sattes efter vecka. gratis utskrivbara mål månad pl

Det allra bästa av de naturliga produkterna Expo Influencer -favoriter samt hälsosam matbingo

Det allra bästa av de naturliga produkterna Expo Influencer -favoriter samt hälsosam matbingo

Hallå! Natural Products Expo (aka #EXPOWEST på sociala medier) var i helgen i Anaheim, CA. Det är en viktig konferens

Assisterad stretching får mig att känna mig snygg

Assisterad stretching får mig att känna mig snygg

Övergripande kroppssträckning är en ny assisterad stretchingtjänst på Massage Envy – jag gjorde en 60 minuters session med head to te Assi

⚡ av Shareaholic

.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *