Jag skriker, du skriker

Jag skriker av lycka på insidan eftersom jag gillar glass. Mycket.

Jag gjorde en enorm ol ‘sundae efter middagen. Jag använde TJ: s sojaglass, choc -sirap, jordgubbar, kokosnöt och granola. Yum. “Jag kommer att sakna dig, efterrätt …”?
Mina senaste videor

American Dirt Book Review
American Dirt Book Review

Fler videor

0 sekunder av 12 minuter, 7 sekunder

Bredvid
4 minuters underkroppsträning för löpare
04:49

leva
00:00
08:21
12:07

Eftersom jag hade en enorm handfull chips såväl som mycket granola för mitt eftermiddagssnack hade jag en lättare middag med rostad broccoli samt rostade kikärter. Jag gillar rostade kikärter !!! Igår sa Ben till mig att han inte gillar kikärter så bra som jag är ödelagd. För att komma tillbaka till honom sa jag till honom att jag inte gillar nötkött, men han var inte så ödelagd.

Jag är en trevlig bit fru såväl som jag gjorde honom till en middag som han verkligen gillade ikväll – lax, couscous och broccoli. Jag gjorde också smart tillräckligt så att jag inte behöver laga mat för honom i morgon kväll? Några frågor till:

Fråga: Jag förstår att jag är sen men jag ville förstå exakt hur länge du planerar att blogga? Ser du dig själv 2 till och med 5 år från och med nu uppdaterar du besökare om vad du äter? Ser du en punkt där du slutligen kommer att sluta

Monica: Jag planerar att blogga permanent – eller åtminstone så länge jag kan? Jag skulle vilja dokumentera min graviditet och äta och träna på min blogg (och det skulle inte vara på ytterligare några år). Jag tror att det skulle vara extremt fascinerande och informativt för kvinnor. Jag förstår att jag skulle vilja följa någons graviditet som de erbjuder med att försöka hålla sig friska och göra ett barn! Så idealiskt kommer jag åtminstone att blogga fram till dess.

Jag hoppas att springa, äta, upprepa fortsätter att växa så bra som jag kan fortsätta att dela mitt bitliv med någon som bryr sig om att checka ut?

Fråga: Om du kan bjuda in någon typ av 5 personer (döda eller levande) till en middagsfest, vem skulle du bjuda in och vad skulle du tjäna dem?

Monica: Denna oro tog mig längre tid än någon typ av en hittills! Jag skulle bjuda in Jesus, Nelson Mandela, Susan B. Anthony, Eleanor Roosevelt och Ben (så vi kanske pratar om den anmärkningsvärda middagsfirandet under många år framöver).

Fråga: Jag undrade vad är din föredragna sak att laga mat såväl som att baka (och kanske lägga upp recepten :)?!?) Såväl som vad skulle du tänka på din ultimata svaghet matvis …

Monica: Min föredragna sak att laga mat till middag är en tofu stirfry. Det är min föredragna måltid som jag gör. Min föredragna sak att baka är chokladchipkakor eftersom du får äta smeten såväl som de nybakade kakorna!

Min ultimata svaghetsmat smart är ett band mellan glass och chokladchipskakor. Tyvärr, det svaret var ganska förutsägbart.

Jag arbetar med några nya och förbättrade sidor på bloggen samt planerar att bredda mina recept! tack för att du frågar ?

Fråga: Vad är den allra bästa rådboken du någonsin har läst?

Monica: Jag förstår inte om jag skulle ringa dem rådböcker, men snarare självassistent såväl som mitt nummer ett val skulle behöva vara intuitivt att äta. Men – jag är på samma sätt som Guy kommer från Mars, kvinnor kommer från Venus. Jag tror att det verkligen är praktiskt att se exakt hur på ett annat sätt såväl som kvinnor tror och håller det i åtanke när de hanterar motsatt kön. Den här boken lärde mig att efter att Ben har en dålig dag vill han inte att jag ska fråga honom en miljon oro över den och försöka få honom att prata om det. Han vill gå i sin “grotta” ett tag såväl som det är bästa för oss båda om jag låter honom göra sin egen sak.

Jag rekommenderar också extremt starkt att det kallas en uppdelning eftersom det är skadat för alla som går med en uppbrott. Den här boken hjälpte mig verkligen att få en svår uppdelning.

Fråga: Exakt hur gör du ditt iskaffe?

Monica: Jag häller faktiskt kvarvarande kaffe från Ben’s Morning Brew över is samt tillsätt sojamjölk samt Stevia (ibland Splenda). inget märkvärdigt!

******************************************************** *

Jag tror att jag har täckt alla frågor, om jag saknade din vänligen maila mig eftersom det var en övervakning.

Jag har min MRI -ljusa såväl som tidigt i morgon morgon – önskar mig lycka till!

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

StiftDela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt med dessa:

allra första halvmaraton tips och mer frågor och svar från april

allra första halvmaraton tips och mer frågor och svar från april

nya problem och svar. Mycket första halvmaratontips – sista minuten före loppet. Mina föredragna citat från såväl böcker som

Hälsosam varm choklad i en trög spis såväl som DIY Toppings bar

Hälsosam varm choklad i en trög spis såväl som DIY Toppings bar

Enkelt varmt chokladrecept för en grupp. Hälsosam 2 komponent varmt chokladrecept för hushåll eller fest. Exakt hur man gör Hot Co

Plåtpannor räkor med krämig koriander sås

Plåtpannor räkor med krämig koriander sås

Enkel räkor med räkor med plåt. Lätt räkor tacos med koriander grädde sås packad med protein samt toppad w

Marathon Training Day 1 – Videodagbok?

Marathon Training Day 1 – Videodagbok?

Börja Marathon Training Journal. Dag 1 Kontrollera in efter min långa körning. Kör såväl som recept varje dag uppdateringar för de kommande 90 dagarna

Air Fryer Banana Split Recept

Air Fryer Banana Split Recept

Exakt hur man gör en Air Fryer Banana -delning. Air Fryer Banana efterrättrecept Tiktok samt Instagram -rullar. Enkel banansplit

3 Component Pumpkin Cookies Recept

3 Component Pumpkin Cookies Recept

Enkel 3 komponent pumpa cookie recept. Cake Mix -kakor med pumpa istället för olja för ett lättare recept. Kaksmet

⚡ av Shareaholic

.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *