Slut på årets reflektioner såväl som tack vare dig!

Vi är snabba närmar sig slutet av 2011 såväl som ett år av bloggar är också borta.

Denna blogg startade för skojs skull, främst att erbjuda fritt tillgänglig information för bussar samt sportforskare runt om i världen i en lätt stil samt potentiellt utnyttjande av multimedia. Jag försöker hålla det på samma sätt eftersom jag förstod att det är en bra metod att nå praktikanter såväl som unga specialister förutom att vara en bra plattform för argument på många ämnen. I år gick jag också med Twitter samt började länka socialt nätverk med bloggen i köpet för att erbjuda mycket mer, liksom som att kunna argumentera aktuella problem i sport samt motion vetenskaper.

I år använde jag också bloggen för att komponera ett brev i reaktion på en missinformerad tidningsartikel såväl som fick en del enastående feedback. Säg tack vare dig inte bara för att läsa brevet men också för att stödja min uppfattning att den arbetet var verkligen en hel del icke-känsla.

Bloggen har vuxit en fantastisk överensstämmelse med extremt snabb eftersom det påbörjas 2009. Detta innebär att det som jag ska komponera är av intresse samt idealiskt stimulerar mycket fler begrepp i andra delar av världen. Detta är just det jag önskade från bloggen. upprätta en plattform i stället för ett forum för diskussioner. Webben är full av platser för att prata om såväl som debatt, jag väljer den här platsen att vara någonstans att kolla in något fascinerande och utnyttja det som utgångspunkt, en stimulans att checkas ut ännu mer och upptäcka mer.

I år fick bloggen 27.668 gos till från 145 länder. En hel del mycket mer gos såväl som länder än förra året. Jag kan bara säga tack till dig till er alla. Jag är ödmjukad av sådan intresse för vad jag måste säga.

Jag hoppas att ha tid att fortsätta komponera något bra och fascinerande under 2012. Jag har några begrepp såväl som hoppetiden kommer att vara på min sida. Nästa år kommer att vara en fascinerande en professionellt, med de olympiska spelen i London. Jag har lärt mig så mycket de senaste åren att behöva arbeta mot ett “hem” olympiskt spel såväl som kommer att dela några begrepp samt idéer på dessa sidor när det är möjligt.

Jag önskar er alla en produktiv såväl som intressant 2012 såväl som tack till dig än en gång för att komma tillbaka för att gå till den här bloggen så ofta.

Dela detta:
Linkedin
Twitter
Pinterest
Whatsapp
E-post
Skriva ut
Facebook
Tumblr

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Nytt år, fortfarande med en pandemi, vintersäsong OS samt Morefebruary 5, 2022in “Sportvetenskap”
Du kan inte vara allvarlig! 6 december 2011in “idrottare”
Talent … eller repetitioner? 1 maj 2010in “Prestanda”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *