• Uncategorized
  • 0

Frukostskål och maratonlektioner

I morse använde jag en halv cantaloupe som min “frukostskål”. Jag fyllde den med keso, spannmål, chiafrön och spårmix. Det var välsmakande och tog ett tag att äta eftersom jag var tvungen att skopa ut cantaloupen när jag åt den. älskar det! Detta skulle också fungera med yoghurt och granola?

Maratonavsmalning – med tanke på att det är bara några dagar innan maraton (!!!) är jag djupt i avsmalnande läge. I morse gjorde jag 4 mil på löpbandet. Så mycket jag inte gillar det, löpbandet har varit min bästa vän de senaste två veckorna.
Mina senaste videor

4 minuters stående kärnträning för löpare
Stående ABS -träning du kan göra hemma. Inga utrustningskärnövningar kan du göra stående upp före eller efter en körning. Snabb tutorial på 5 träningsrörelser för en stark kärna och för att utmana din balans.

Fler videor

Bredvid
Oortodox Book och Netflix Review
07:28

leva
00:00
08:21
04:31

Jag är verkligen livrädd för hur jag kommer att göra på söndagen. Jag har faktiskt redan knutar i magen och kunde inte sova bra igår kväll. Men jag kommer verkligen att försöka och bara njuta av det och försöka avsluta med en bra tid och ha det bra att göra det.

Glenn Jones påpekade något i kommentarerna som jag alltid har trott: “Det är bättre att vara 10% underutbildad då, 1% överutbildad.” Jag tror det.

Min första (och enda andra) maraton var i februari förra året. Här är några av de lektioner jag upptäckte från den träningsupplevelsen (som var mycket annorlunda än denna träningsupplevelse).

Maraton Lektion: Chafing, ja du hörde mig

Maratonlektion: Möt dig

Maratonlektion: Jag blev trött på att springa

Maratonlektion: Hunger !!!

Maratonlektion: Hur jag laddar kolhydrater

Maratonlektion: Don’t Over Train

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *