• Uncategorized
  • 0

Bästa gåvor för löpare Head to Toe

Bästa gåvor för löpare Head to Toe – Lista över de borde ha presenter för din favoritlöpare (eller dig själv) den här säsongen! Plus Cyber ​​Monday -erbjudanden och andra kampanjer!

Kolla in denna lista över de bästa presentidéerna för löpare. Från topp till tå här är allt redskap som din löpare (eller du) vill ha på sig! Och om du är en löpare som letar efter presentidéer – se till att du är speciell med storlek, färg och stil när du delar din önskelista.
Mina senaste videor

Lär dig av en dålig körning
Dåliga körningar händer – Så här flyttade jag förbi det och lärde mig från min nästa körning. Förslag att hjälpa dig att bli en bättre löpare genom att vara en neutral observatör av dina träningspass.

Fler videor

0 sekunder av 3 minuter, 48 sekunder

Bredvid
4 minuters underkroppsträning för löpare
04:49

leva
00:00
08:21
03:48

Hästsvanshatt med öronskydd – hattar, mössor och visir är en bra presentidé eftersom du inte behöver veta deras storlek. Och det finns några väldigt söta och roliga mönster!

Den här hatten är fantastisk eftersom den också fungerar för att täcka öronen. Detta eliminerar behovet av både hatt och öronskydd i kallt väder.

Beanie för löpare – av någon anledning verkar löpare få nya kläder och skor men använder samma gamla Beanie som de fick från en expo vid sitt första lopp. Nu är det blekt och illaluktande … Åh, bara jag? Nope.

Om du springer i mycket kallt väder – behöver du en ny mössa.

Huvudlampan med låg profil för löpare – Säkerhet först! Och detta gör säkerheten enklare eftersom det är lätt och ett faktiskt ljus som hjälper dig att hålla dig synlig när du är ute på vägarna.

Runner Head Light – Ett annat strålkastaralternativ för att köra i svagt ljus.

Air Pods alias öronskidor – Jag har hört fantastiska saker om dessa öronknoppar. Löpare som vanligtvis säger att andra öronknoppar bryter eller glider ut säger att dessa är fantastiska även under de svettaste förhållandena.

Jabra Ear Pods

Aftershokz trådlöst benledande örontelefoner

Kör solglasögon med polariserade linser

Ear Warmer Head Band – Kall öron är ingen bueno när du springer. Jag älskar ett enkelt varmt huvudband som är tillräckligt brett för att täcka öronen.

Reflective Neck Gaiter – Lägg till ett lager av värme och ett lager av säkerhet med denna nackgaiter som är ljust och har en reflekterande rand.

Multi-Use Wrap Neck Gaiter-Jag är nyligen besatt av nackgaitrar som också kan fördubblas som huvudfolie. Och den här har en bild av 12 olika sätt att bära den!

Långärmning som kör tee för män (det är söt och kan dubbla som en “normal” skjorta)

Långärmad nattliv som kör tee för kvinnor

Handla nu och få en helt gratis semesterteknisk tee med varje köp på $ 120 eller mer!

Under rustningsmän

Spårhuvuden som kör handskar

Presentkort för en löpande skobutik eller Sporting Gear Store – om du inte är säker på vilken storlek eller stil i att köra capris/byxor/shorts eller skor de bär – få ett presentkort.

Kompressionsstrumpor – Jag älskar pro -kompressionsstrumpor. Du kan hitta rabatter och ger dem hela tiden när du kolla in deras webbplats eller e -postlista.

Och om du vill ha semesterskor … Brooks fula tröjor är de roligaste festliga löpskor jag någonsin har sett!

De skickade mig just det här paret och jag kan inte vänta med att bära dem till alla semester saker!

Om du behöver löparskor, kolla in Brooks Shoe Finder: Hitta den perfekta skon för dig med Brooksrunning.com Shoe Finder

Vad finns på din semester önskelista?

Skicka mig arbetsboken

8Sav

Delning är omtänksam!

8

Stift

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Supreme Runner Holiday Gift Guide 2020

Supreme Runner Holiday Gift Guide 2020

Den högsta presentguiden för löpare 2020 -listan. Idéer för alla typer av löpare. Redskap, klockor, roliga muggar och mer

Bästa Black Friday och Cyber ​​Monday Sales för löpareBästa Black Friday och Cyber ​​Monday Sales för löpare

Här är en omgång av de bästa Black Friday och Cyber ​​Monday -försäljningen för löpare. Det här är några av de bästa försäljningspriserna yo

Bästa Prime Day -erbjudanden för löpare 2021

Bästa Prime Day -erbjudanden för löpare 2021

Bästa Prime Day -erbjudanden för löpare försäljning på löparskor, löputrustning, fitness trackers och mer. Lista över körningen

Bästa redskap för att köra säkert på natten

Bästa redskap för att köra säkert på natten

Bästa körutrustning för mörka morgonlöpningar eller nattkörningar. Ljus upp körutrustning för mörka körningar eller promenader och reflekterande

Bär en ansiktsmask när du springer utanför

Bär en ansiktsmask när du springer utanför

Ansiktsmask för att springa eller gå utanför under koronavirusutbrottet. Riktlinjer för att bära en mask från CDC. förslag på vara

Coronavirus för löpare – vad du behöver veta

Coronavirus för löpare – vad du behöver veta

Coronavirus information för löpare. Kan du springa under Covid19 -utbrottet. Lista över maraton avbröts eller skjutits upp d

⚡ av Shareaholic

.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *