Snow Day

Det är en snökokalyp här! Verkligen, verkligen otroligt. Alla institutioner runt här är stängda, Ben har en snödag från jobbet såväl som det fortfarande kommer ner. På plussidan ser jag varje snöflinga som en ytterligare anledning till varför jag flyttar till ett varmare klimat på några månader?

Jag vill träffa gymmet, men det är i den andra byggnaden såväl som våra promenader är fortfarande täckta av snö, så jag kan inte bara springa från en byggnad till en annan. Jag hoppades att det skulle släppa lite, men det händer inte.
Mina senaste videor

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Granskning av Jessica Simpsons nya bok – Open Book. Sångaren såväl som entreprenörs spill tricks såväl som bakom kulisserna överraskar allt i hennes memoar.

Granskning av den hörbara boken – Jessica Simpson läser den själv! Dessutom finns det bonuslåtar när du får ljudversionen!

Fler videor

0 sekunder av 6 minuter, 5 sekunder

Bredvid
Hur man gör underkroppsövningen för löpare a
03:09

leva
00:00
08:21
06:05

Jag gjorde lite iskaffe medan jag gjorde Ben -frukosten eftersom jag är en stor make och inte vill känna mig skyldig till något han köper mig för V -dagen.*

Om någon bryr sig, gjorde jag Ben French Toast med detta fantastiska kanelrullebröd från TJ’s. Så bra.

Efter att ha stannat ett tag, ville övertyga Ben att gå till fitnesscentret med mig gjorde jag slutligen frukost: bagel tunn med mandelsmör såväl som grekisk yoghurt med banan såväl som chiafrön. V-dagen kommer så bra som jag Förstå att det stör några kikar som är singlar. Oroa sig inte – i vissa fall är unga pojkar (eller flickor) överskattade. Till och med Natalie Dee tror det …

nataliedee.com

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *