• Uncategorized
  • 0

Heltidsblogger

Jag har ett tillkännagivande att göra – jag är nu jag heltidsblogger! (Jag försöker uppenbarligen titta på den ljusa sidan av saker.) Jag är definitivt bummed om mitt jobb (eller brist på det), men jag går framåt och inte kommer att bo på det. Förutom att blogga kommer jag att skriva för några andra webbplatser och göra frilansarbete. Åh, och letar efter ytterligare ett heltidsjobb! Jag skrev redan ett schema för mig själv så att jag inte slösar bort tid på att vara produktiv.

Jag uppskattar verkligen alla dina vänliga kommentarer. Du hjälper mig att vara positiv? tack.
Mina senaste videor

Innan vi var Strangers Review
Innan vi var främlingar av Renee Carlino bokrecension.
Snabba tankar och rekommendationer för ljudböcker. Historien, berättaren, granskningen och mer om A Good Listening -serien.

Fler videor

0 sekunder av 9 minuter, 42 sekunder

Bredvid
Min vackra partner i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
05:31

leva
00:00
08:21
09:42

När jag kom hem pratade jag ut med en kompis över en promenad. Sedan kom jag hem igen och tuggade ett paket gummi. Jag är för närvarande på mitt andra paket. Åtminstone är det inte cigaretter.

Mitt eftermiddagsnack var yoghurt, en hel mango, ananas och spannmål. Jag lade till en skopa keso efter bilden. Jag tror att jag börjar gilla keso mer än yoghurt. Det är bra eftersom jag köpte ett annat Costco -badkar av det!

Jag funderade på att slacka av till middag och beställa en pizza för att drunkna mina sorgar, men det gjorde jag inte. Jag gjorde aubergine och kikärtpasta. Jag lagade upp en hel aubergine med en burk tomatsås och en burk tomater (med juicen) plus vitlök och kryddor. Sedan, tillagda Tempeh och kikärter – serveras ovanpå fullkornspasta. Jag älskar tomatbaserade såser!

Nu njuter jag av en ananasjuice och Malibu Rum vuxen dryck – jag förtjänar en drink ikväll, tror du inte? Tack igen för stödet? Hoppas att du har en bättre dag än jag!

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *