• Uncategorized
  • 0

Löpning är den allra bästa metoden för att gå ner i vikt men …

Jag började springa för att gå ner i vikt. liksom det fungerade. Jag tappade en hel del vikt på väg och förändrade min diet. Jag har hjälpt människor att upptäcka exakt hur de ska gå och gå ner i vikt. Jag är en framgångshistoria med viktminskning.

Men om allt du bryr dig om är att gå ner i vikt – kanske inte är för dig. Körning är svårt. Vissa människor ogillar det. Det är inte den snabbaste metoden att gå ner i vikt. Om du har 8 dagar på dig att förlora 20 pund före semestern – kan du kräva att du tänker på extrem kirurgisk behandling (och till och med mycket mer extrem terapi).

Anledningar att inte köra för viktminskning

Körning är svårt.

Vissa människor ogillar att springa.

Det är inte den snabbaste metoden att gå ner i vikt.

Strangers handlöpare gratis godis såväl som bananer.

Löpare gillar att äta och prata om mat.

Chafing.

Nämnde jag att det är svårt? !!?

Men jag tror att springa är en utmärkt metod för att utöva för viktminskning, ångestlättnad, njuta av utomhus, ta bort ditt huvud, spendera tid med vänner, göra något du är nöjd med såväl som mer.

Så jag delar realistiska, gör kapabla idéer som hjälper dig att springa bättre, ytterligare, snabbare och låta viktminskningen vara en förmån för att köra istället för det enda skälet att göra det.

Tips om att köra för viktminskning

Sätt ett klokt mål som inte är baserat på din vikt.

När du arbetar mot ditt mål kommer du att bli friskare och troligen gå ner i vikt – vilket kommer att vara körsbäret på toppen av att uppnå ditt mål. Kloka mål är specifika, mätbara, uppnåeliga, lämpliga såväl som tidskänsliga. Använd det som en guide för att hjälpa dig ta reda på vad du arbetar för och komponera det för att göra det officiellt.

Gör roligt.

Här är några koncept för att hjälpa dig att njuta av att springa: gå med i en löpningsklubb samt Group Runs för att få vänner. Gör en ny spellista varje vecka. Upptäck nya körvägar att utforska. Registrera dig för en rolig körning. Bär bedårande löputrustning. Ta det inte så bra på allvar.

Välj en eller prova dem alla. Poängen är att göra det som talar med dig så att du ser fram emot dina mil istället för att fruktar dem.

Fira varje liten seger!

Fokusera på din utveckling (istället för ett nummer på skalan). När jag ville gå ner i vikt tidigare skulle jag sätta en målvikt, börja en dietplan och utvärdera mig själv. Jag kände mig aldrig bra efter att ha vägt mig själv. Men när jag sätter ett mål baserat på min ansträngning – får det mig att känna mig bra att spåra mina framsteg. Det utvecklar förtroende som hjälper mig att fortsätta när jag har det svårt. Det är en glad lilcykel för förbättringar!

Jag var en knubbig ung och fick mycket mer och mycket mer vikt under gymnasiet. Jag hatade min kropp och kämpade för att gå ner i vikt innan jag upptäckte om de perfekta metoderna för att träna och äta. Jag förstår att det kan vara svårt, så gör det inte svårare för dig själv genom att göra något du ogillar eller låta en skala räkna ut exakt hur du känner dig. Gör ditt bästa. Var snäll mot dig själv. Du har detta.

Fortsätt välja dessa:

Vad jag äter på en dag matdagbok vlog

Fall Running Gear Favorites

Dagens Costco livsmedelsbutik

15 Pre Run Snack Ideas

Kör logg samt måltidsplanerare utskrivbar

Följ mig på Instagram @Runeatreepeat!

Av

Av

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *