Kickstarter för att hålla min kattdjur till liv

Jag ber om ursäkt för förseningen i morgonens publicering – Vegas hade en nödsituation. Ganska.

Förutom inte riktigt.
Mina nyaste videor

Golden Retriever tar inte sina piller!

Fler videor

0 sekunder av 2 minuter, 19 sekunder

Nästa upp
Innan vi var främlingar recension
09:42

leva
00:00
08:21
02:19

Jag vaknade såväl som gjorde mig själv iced kaffe i koppen jag gjorde från valentinsdagens clearance sektion vid Ralphs. ganska glad över detta …

Och gjorde lite färdigmat:

Jag åt förslaget på banan igår kväll. (Sätt in skämt här.)

Sedan hörde jag honom göra en konstig agoniserande meow. Det var som om han ville ha Barf, men kunde inte. Jag vet inte. Han kan inte diskutera mig vad som händer i sin kitty kropp.

Jag förstod att veterinären inte var öppen än så jag gick för en körning …

När jag kom tillbaka tog jag honom såväl som tog honom till veterinären.

Och alla oväntade han sjunger en annan melodi …

“Jag mår bra!!! Löfte. Ta mig inte till mannen i den vita jackan !! Jag kommer vara bra. ”

För sent sucka.

Men han var plötsligt agerade såväl som inte hade en temperatur. De gjorde lite blod såväl som urinprov såväl som vi får resultatet imorgon. $ 250,00 senare tänker jag på att starta en kickstarter för att hålla min kattdjur levande. Jag validerar detta eftersom han är CO-STAR OF RER, liksom sannolikt den mest roligaste kattdjuret till människor som ogillar katter.

Fråga: Borde jag sparka Vegas Meowt?

Vad är för lunch? <- Fråga sedan jag är hungrig. Av Av Skicka mig arbetsboken Spara Delning är omtänksam! Dela med sig Tweet Stift Dela med sig Post Dela med sig Fortsätt välja dessa: En sista som brev till min Feline Vegas ... En sista som brev till min Feline Vegas ... Statar adjö till min kattdjur med namnet Vegas. Bilder samt bloggmeddelanden med min favorit apelsin katt, intern, rumskompis samt frise Ben fick coronavirus Ben fick coronavirus Bor med någon som fick Covid19 - Vad hände? Mina Covid19 testresultat. Sanning känslor om att behöva Min vila dag morgon rutin Min vila dag morgon rutin Min morgonrutin på en vilodag från att springa. Vad jag gör, vad jag äter på vilodag och andra BTS för ingen löpande dag Golden Retriever tar inte sin medicin Golden Retriever tar inte sin medicin Golden Retriever kommer inte att äta sina piller. Försökte sätta sin medicin i en varmkorv, fjäderfä och han visste! Han kommer inte ens att äta Den allra bästa konen av syndalternativ för hundar Den allra bästa konen av syndalternativ för hundar Finaste käke med synd alternativ för din hund efter operationen. Mjuka krage val för att hålla din hund från att slicka sår och Golden Retriever kirurgisk behandling uppdatering Golden Retriever kirurgisk behandling uppdatering Diego (min Golden Retriever) hade kirurgisk behandling för att eliminera en massa. Här är en uppdatering på proceduren såväl som hälso- och hälsotillstånd ⚡ av shareaholic .

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *