Ny Meal Delivery and Weight Loss Service Discount Code

Hej! Idag delar jag min recension av den nyleveransservicen plus en rabattkod.

Men först, låt oss prata springa och äta …
Mina senaste videor

Golden Retriever tar inte sina piller!

Fler videor

0 sekunder av 2 minuter, 19 sekunder

Nästa upp
Marathon Training Day 3
00:51

leva
00:00
08:21
02:19

I morse fick jag en fin 12 mil körning med mina huvudfilmer. Jag ville få lite bra körsträcka sedan jag är på väg någonstans super superkall och inte kommer att kunna springa utanför. (Som om jag bokstavligen inte äger rätt redskap för att säkert springa och um, hej jag gillar inte kylan.)

Sedan drev jag upp med massor av ägg och bröd med AB.

Nu är jag på väg till Minneapolis !! Jag är upphetsad för att det är någonstans nytt

Jag är rädd för att det är någonstans väldigt kallt !!

Jag smuttade iskaffe medan jag packade. Vegas var Mia. Vanligtvis gillade han att sätta så mycket katthår som möjligt på alla mina saker så jag rör mig inte med andra katter medan jag reser.

Så här såg min lil -promenad till flygplatsen ut:

Ny Meal Delivery Service

Freshly är en leverans av måltider där du kan beställa en komplett veckas värde av frukost, lunch och middag. Du väljer vilka måltider du vill ha och det finns en stor variation att välja mellan för varje måltid. De tillagas på beställning.

Sedan, två gånger i veckan, levereras måltiderna till din ytterdörr. De behöver inget arbete – bara värma och äter!

Frukostar:

Jag älskade spenaten och svampen. Jag parade alla frukostar med någon form av kolhydrat sedan jag tränar eller springer på morgonen och gillar att ha en riktigt stor första måltid på dagen.

Jag älskar hur perfekt denna omelett är och önskar att jag kunde ta kredit för att ha lagat mat!

Den här var parad med rostat bröd, banan och mandelsmör.

Måltidsluncher:

Jag gillade verkligen allt jag åt från nyligen. Tonfisken var skålen jag var mest upphetsad över eftersom jag älskar tonfisk, men har inte så ofta. Och tyvärr var det förmodligen min minst favorit av alla måltider.

Nytt är väldigt friskt och snyggt (och jag är inte) så även om det var bra, använder de vegan mayo och det var inte OG -tonfisken jag är van vid att äta.

Middagsalternativ från nyligen leverans av nymåltid:

De nymiddagarna var min favorit av några skäl:

1. De smakade bra.

2. Jag behövde inte laga mat.

3. Inte matlagning innebar att jag inte heller snacks som en galen person medan jag lagade mig till <- det här är en riktigt dålig vana och jag får förmodligen ytterligare 600 kalorier per dag från det! Lita på mig barn, om det var lätt att stoppa skulle jag ha för länge sedan. Jag har provat gummi, te, stående på mitt huvud, chockterapi ... ingenting fungerar förutom att hålla sig utanför köket. Jag försökte två måltider som hade zucchini -nudlar! Jag gillade verkligen det och överväger att få en spiralisator för att göra dem själv. Denna kycklingparmesan med zucchini -nudlar var en av mina favoriter! Det här är faktiskt en middag men jag åt den till lunch. Berätta inte för matpolisen. Denna curry med quinoa var också bra. Grönsakerna smakade riktigt färska-inte ledsen vilket är svårt att hitta med förpackade måltider. Övergripande tankar om nyleverans av ny måltid: Viktminskning: Jag vägde inte mig själv före eller efter så jag kan inte personligen prata med detta. Men nyligen säger att kunder kan tappa 5-10 pund under sin första vecka. Kostnad: Det är dyrt, men du betalar för både bekvämligheten med att någon lagar mat och levererar den till dig. En hel vecka med frukost, lunch och middag - 21 måltider är $ 229. Det är cirka 10,90 per måltid, vilket är lite dyrt jämfört med mat du gör hemma, men rimligt om du jämför den med en uttagningsrestaurang som kommer att ge dig färsk, hälsosam mat som levereras till dig (och dig behöver inte tippa leveranskillen). Det finns också planer för 6, 9 eller 12 måltider i veckan så om du bara ville ha ett gäng luncher eller middagar kan du blanda och matcha. Få 50% den eller någon plan med kod: runeatrepeat Bekvämlighet: Super enkelt och bekvämt. Det var fantastiskt att äta frukost, lunch och middag levererades två gånger på en vecka. På det här sättet hade jag gott om utrymme i mitt kylskåp och behövde inte oroa mig för 21 måltider som passade in där. Smak: Allt var fantastiskt. Jag beställde till och med två måltider med nötkött bara för att se till att jag hade variation (jag är inte en röd köttperson) och de var också ganska välsmakande. Använd kod: Runeatreepeat för 50% rabatt på din första vecka med nyleveransservice (antingen plan). Nu är jag på väg till Minneapolis! Vi ses där Önska mig lycka och värme! Fråga: lagar du din mat eller har en förälder / betydande annan / katt / personlig kock? Vad är din favoritmåltid att laga mat? Vad är din minst favoritmåltid? Av Av Skicka mig arbetsboken Spara Delning är omtänksam! Dela med sigTweet Stift Dela med sig Post Dela med sig

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *