Cherry Blossom Celebration

Idag såväl som jag gick in i Washington D.C. för Cherry Blossoms! Tre år tillbaka (ungefär en månad innan jag nöjd med Ben!) Kolla in DC strax innan blommorna kom ut och blev besviken. Men jag var oerhört glad över att kunna fånga dem idag! Jag packade upp en lunch så bra som vi var på vår metod?

Men Ben valde Chik-fil-A såväl som jag stal några pommes frites. Jag tror att jag kan försöka begränsa min franska stöld till lördagar med tanke på att jag kan vara ganska tung med detta.
Mina senaste videor

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Granskning av Jessica Simpsons nya bok – Open Book. Sångaren såväl som entreprenörs spill tricks såväl som bakom kulisserna överraskar allt i hennes memoar.

Granskning av den hörbara boken – Jessica Simpson läser den själv! Dessutom finns det fördelar när du får ljudversionen!

Fler videor

0 sekunder av 6 minuter, 5 sekunder

Bredvid
Podcast recaps från 6 augusti
07:26

leva
00:00
08:21
06:05

Vi började med finansieringen och gick ner i det nationella köpcentret mot Jefferson Memorial.

Cherry Blossom -firandet går från 27 mars till 11 april 2010. Vill du se blommorna själv? Du kan fånga dem runt tidvattenbassängen, i East Potomac -delen samt på Washington Monument Grounds. Kartor här.

Körsbärsblommorna runt vattnet är en fantastisk plats. Jag är oerhört tacksam för att vi var här för det.

Ben tyckte också om det!

Våren har sprungit runt DC!

Vädertillståndet fryser, så fantastiskt såväl som sååå många människor var ute efter att njuta av solskenet. Det fanns massor av drakar på himlen också! Av någon anledning var Ben särskilt nöjd med denna staty. Han sa: ”De gör aldrig statyer av människor som kör bilar. Jag kräver en häst. ” Det påminde mig om den gamla smakindustrin som jag tror är rolig.

Efter att ha gått runt köpcentret i ett par timmar var vi beredda för middag och avkoppling. Jag började med en ananas margarita. Jag kräver att dricka mycket mer såväl som gör en äkta insats som visas här.

Chips såväl som salsa = mexikansk restaurangbrödkorg

Jag köpte skaldjur Fajitas. Fisken var panerad, boo. Men resten av det var bra.

Och jag köpte den med svarta bönor istället för ris eftersom jag gillar den musikaliska frukten.

Jag förstår att detta kommer att bullra som en lögn, men jag lovar – Ben föreslog efterrätt såväl som han föreslog att vi skulle få den smälta chokladkakan! Kanske de sinne hanterar mp3 -filer som jag har lyssnat på verkligen fungerar …

Är det inte bara det allra bästa slut på dagen? Choklad smält tårta. Ja. Säg tack till dig.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Objektiv Inn -firande av ljus i Riverside

Objektiv Inn -firande av ljus i Riverside

Objektiv Inn -firande av lampor i Riverside -idéer samt granskning. Bilder från min se – inklusive hästdragen vagn R

Elote recept-lätt mexikansk gata majs hemma

Elote recept-lätt mexikansk gata majs hemma

Elote Recept – Enkelt mexikanskt gatukornrecept med spansktalande osttoppning. Prova detta friska handtag en traditionell mexikansk

Plåtpannor räkor med krämig koriander sås

Plåtpannor räkor med krämig koriander sås

Enkel räkor med räkor med plåt. Lätt räkor tacos med koriander grädde sås packad medprotein såväl som toppade w

omöjligt teriyaki skålar – pre -race recept

omöjligt teriyaki skålar – pre -race recept

Omöjligt Burger Teriyaki Bowls recept för löpare. Pre Long Run eller Pre Race Dinner Recept innan du kör halvmaraton

Lätt gräddfil enchiladas- Simple Weeknight Recept

Lätt gräddfil enchiladas- Simple Weeknight Recept

Enkla enchiladas recept som är fulla av hälsosamma ingredienser! Denna lätta mexikanska traditionella är en utmärkt middag såväl som gör

Enkel kammad potatis med broccoli -recept

Enkel kammad potatis med broccoli -recept

Enkla skalade potatisar med broccoli -lätta receptbyten. Veggie packade hushållsvänliga sidmåltids -potluckrecept

⚡ av Shareaholic

.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *