• Uncategorized
  • 0

Hur man fortsätter att springa när du vill sluta – 10 sätt

innehåll gömma sig
Hur man fortsätter att springa när du vill sluta1. Kontrollera din andning
2. Kontrollera din hållning
3. Ät kolhydrater
4. Drick vätskor
5. Styr din MindFocus på det positiva
Planera för obehagliga praxis
Fixa problemet

6. Hitta en distraktion
7. Fokusera på något
8. Hitta någon att prata med
9. Lyssna på något underhållandeMusic
Podcaster
Audioböcker

10. Kom ihåg varför du kör
Sammanfatta

Hur man fortsätter att springa när du vill sluta
Det kommer en punkt i varje löparens resa som den ordspråkiga väggen kommer att träffas. Vi har alla hört talas om det med maratonlöpare. De närmar sig slutet av sin resa när de slår den där väggen och inte kan fortsätta. Men visste du att det inte bara är för de här killarna? Det kan hända med någon. Kanske är det mil tre för en person som aldrig har kört så långt i sina liv förut. Den punkt där du kör och du bestämmer dig för att du vill stoppa är verkligen i förhållande till varje person, beroende på deras aktivitet och träningsnivå.
Vi har alla fått lära oss att fortsätta när vi vill sluta! Medan det är viktigt att lyssna på din kropp när dess varningssignaler går av, är det bara en gång, det är bara din hjärna som försöker övertyga dig om att ta en paus och sluta kort när du verkligen kunde fortsätta. I dagens artikel kommer vi att utforska de 10 bästa sätten att fortsätta när du känner uppmaningen att kasta in handduken.
1. Kontrollera din andning
Många gånger kommer löpare att stoppa sina körningar korta eftersom de inte kan hantera andningen. Detta är särskilt sant för löpare nya att springa eller nya för att springa längre avstånd eftersom deras kroppar inte har haft tid att justera. Liknande våra tips om hur man kommer tillbaka till igång, lärande att kontrollera din andning tar tid, tålamod och byggnaden upp av uthållighet.

Av
Det finns många tekniker om hur man kontrollerar din andning där ute, men det kommer verkligen ner till att ta din tid och gradvis bygga upp dina lungor.
2. Kontrollera din hållning
Sällan tänker folk om sin hållning och hur det kan hålla dem från att springa så länge som de skulle önska. Men en dålig hållning kan indikera att du använder mycket mer energi än vad som behövs och du är tröttsam eller att du sätter onödigt tryck på vissa leder, riskerar skada.
Din idealiska hållning medan du kör med att ha dina axlar tillbaka, huvudet upp och ögonen ser rakt fram. Du vill se till att du inte tenseras och du är fantastisk och avslappnad. Om du känner dig hunched över när som helst, var noga med att justera. Detta kan leda till att din kropp har svårt att få det syre det behöver!
3. Ät kolhydrater
Innan du går ut på längre körning, måste du bränna upp ordentligt. Genom att äta en gel eller ett carb-fyllt mellanmål, kommer det att bidra till att hålla din kropp fylld med bränsle. Om du väntar för länge att äta, kommer din muskelglykogen att vara utarmad, och du kommer att springa ur ånga!
För dem som kör mindre än en timme, kanske du inte behöver bränsle under din körning för att fortsätta, men de föreslår absolut till löpare träning i 60 minuter eller längre att planera att äta ett carbfyllt mellanmål för att fortsätta! Genom att äta kolhydrater och på lämpligt sätt drivas kan du minska din chans att den uppmaningen stoppa på grund av att bli för trött.
4. Drick vätskor
På samma sätt som att äta kolhydrater, kommer en annan anledning att löpare inte vilja fortsätta att springa är att de är otillräckligt hydrerade. Dehydrering, speciellt under varmare väder, är inget skämt! Det är väldigt svårt och kan leda till några farliga konsekvenser. Så, om din kropp säger att du slutar springa eftersom det är törstig, behöver du absolut lyssna! Men du kan enkelt stoppa det här. Var säker på att hydrera innan du kör, och om du planerar att köra ett längre avstånd, få dig en rinnande vattenflaska! Att ha en vattenflaska med dig på din körning gör det lättare att hålla sig hydratiserad och fortsätt när du vill sluta!
När du har fått din andning, hållning och bränsle rätt, har du framgångsrikt eliminerat alla externa skäl du vill (eller behöver) sluta springa! Tyvärr är det inte alltid borta att du vill sluta springa. Egentligen, mycket oftare än inte, ditt sinne och andra interna hinder spelar en större roll för att stoppa kort när du uppfyller dina körmål! Så låt oss titta på hur man arbetar genom det med följande …
5. Styr ditt sinne
Du kan hitta en miljon skäl att stoppa en kort. Du kan själv berätta, “Jo, jag gick fortfarande längre än förra gången.” Eller du kan tänka, “Vädret var bara inte samarbetat.” Det är galet hur lätt våra sinnen kan prata om att inte nå våra mål!
Tja, det absolut bästa sättet att fortsätta springa när du vill stoppa är att berätta för dig själv, “Nej!” Låter för enkelt, eller hur? Tja, det är verkligen inte. Körning är lika mycket en mental övning som det är fysiskt.
Ganska mycket när du går ut för att springa, kan något hända som kan sluta det kort. Om det inte är något som kommer att ge omedelbar fara för din hälsa, kan du styra ditt sinneoch stärka din mentala förmåga att fortsätta! Här är bara några sätt att kontrollera ditt sinne …

Fokusera på det positiva
Som jag sa är det så lätt att hitta en ursäkt! Om du vill styra ditt sinne och öva mental seghet, kan du börja med att fokusera på vad som går rätt! Ja, kanske är vädret inte idealiskt, men föreställ dig hur bra du kommer att känna efteråt! Ser? Det är inte så svårt att se det positiva! Det finns alltför många positiva saker om att springa och nå ditt körsträcka, så fokusera på det och hålla negativiteten ut!
Planera för obehagliga praxis
Om du verkligen vill arbeta med att kontrollera ditt sinne för att fortsätta att springa när du vill sluta, kan du avsiktligt planera obehagliga praxis. Från Hard Hill körs till en distans jog när det sprinklande, kommer ofta dig ut ur din komfortzon med syfte att förbereda dig för att fortsätta under de oväntade tiderna.
Så, tänk på de obehagliga metoder som normalt skakar dig och gör att du vill sluta och försöka arbeta dem i gradvis. Du kommer att överraska dig själv hur mycket du blir!
Fixa problemet
Om du mentalt inte kan fly från vad som helst som stoppar din körning, hitta ett sätt att fixa det. Till exempel, om du märker att dina ben har varit tunga de senaste körningarna, ta reda på varför, sedan fixa det! Om det finns något inom din kontroll, ta kontroll och vidta åtgärder! Därefter kan du kontrollera det av din lista och komma tillbaka till fokus på ditt mål.
Övning gör perfekt, även med ditt sinne. När du befinner dig på att köra längre, kommer din kropp att följa!
6. Hitta en distraktion
Ibland kanske du vill sluta springa, för det är uppriktigt att du är uttråkad. När du inte har något att distrahera dig, kan ditt sinne vandra och fokusera på det negativa. Tack och lov finns det alla typer av saker som du kan hitta för att distrahera dig från din långa löpning framåt.
Om du är i ett grannskap kan du fokusera på hus, notera olika stilar som du gillar, eller bilarna passerar, räknar antalet en viss stil du vill. Om du är i en tävling, kan du titta på åskådarna när du driver med målet att bestämma vars tecken är dagens mest kreativa!
Genom att distrahera dig själv, gör du din körning med mycket snabbare! Om du har hittat en tillräckligt bra distraktion, kan du till och med tänka i slutet, “Geez, vart skulle tiden gå?!”
7. Fokusera på något
Vissa dagar kan springa lätt, men andra dagar kan det bara känna att du aldrig har kört förut. På dina dagar när du kämpar för att göra det, hitta något kort avstånd framåt och fokusera på det. Oavsett om det är en brevlåda, street sign eller ett stoplight, berätta för dig själv att göra det till det objektet. När du gör det där, hitta ett nytt mål och fortsätt!
I en tävling kan du välja en person framför dig att passera. När du har passerat den personen kan du välja en annan person, och så vidare!
När jag går upp stora kullar, hittar jag kontinuerligt en plats i asfalten precis framför mig för att göra det till! Det är galet hur du skapar sådana små mål för dig själv kan göra en massiv skillnad när du står inför hårda hinder!
8. Hitta någon att prata med
För mig hjälper det verkligen att tänka på uppgiften om jag har någon att prata med. Att gå vilse i en konversation är en av de bästa distraheringarna! Om du går för en rolig körning i en konversationshastighet, är det ett av de bästa sätten att fortsätta när du vill sluta!
9. Lyssna på något underhållande
Kanske har du inte en löpande kompis ännu, eller du gillar att springa ensam. Tja, det finns fortfarande några stora distraktioner för dig! Pop i dina favorithörlurar, och de kan underhålla dig lika mycket. I en ny studie fann de att över 60% av löpare som att lyssna på något på deras körningar. Här är några idéer om saker du kan lyssna på på dina långa körningar för att hålla dig.
musik
Vem älskar inte ett bra ljudspår för att bränna sin körning?! Tja, det är en anledning att det är de mest populära saken löpare gör medan du kör. Att lyssna på musik har visat sig inte bara få dig mycket mer upphetsad över din körning, men också hålla dig mycket mer konsekvent takt. För att inte tala om det tjänar också som en stor distraktion!
Podcaster
När du tränar för riktigt långa körningar, kan du hitta att musik inte håller din uppmärksamhet så länge du hoppas. Det är absolut normalt! Venture att lyssna på podcaster! De är underhållande, och de tjänar nästan samma syfte att springa med en kompis när du lyssnar på bekanta röster varje körning.
Det finns en podcast där ute för alla, så ta lite tid att hitta det som fungerar bäst. Jag njuter av att lyssna på Marathon Training Academy Podcast. Det finns bara något om att lyssna på människors inspirerande kör triumfer som får mig ännu mycket mer motiverad!
Audioböcker
En annan bra sak att lyssna på medan du kör är en bra audiobook. Återigen, som podcaster, är möjligheterna oändliga! Den största skillnaden mellan podcaster och ljudböcker är att ljudböckerna är mycket längre. Så, om du tränar för det maraton eller ultra, det härKunde hålla din uppmärksamhet längre!
10. Kom ihåg varför du kör
Och här ligger det bästa sättet att fortsätta när du vill sluta … Kom ihåg din varför. En av de bästa sakerna om denna sport är att den har människor från alla olika förmåga och livets promenader. Du kan ha börjat köra vid 12 eller 25 eller 70. Du kan nyligen komma tillbaka till att springa eller en kryddad proffs. Ditt mål kan vara en mil, en 10k eller en ultra marathon. Det spelar ingen roll! Det som är viktigt är att du kommer ihåg varför du får dig där ute och utmanar dig själv!
Vid de viktiga ögonblicken när ditt sinne försöker övertyga dig om att sluta, måste du återfokusera och flytta ditt sinne. Börja reminiscing på hur långt du har kommit. Börja dagdrömmer på hur långt du ska gå. Börja visa dig själv i slutet av den tävlingen. Om du kommer ihåg varför du kör, finns det en stor chans att du kommer att glömma varför du ville sluta i första hand.
Sammanfatta
Att fortsätta springa kan vara svårt för någon. Medan du behöver lyssna på din kropps varningssignaler, kommer din hjärna att försöka lura dig för att sluta när du kan fortsätta .. I den här artikeln täckte vi 10 steg om hur du fortsätter när du vill sluta.
De 10 sätten att fortsätta när du vill stoppa är: 1. Kontrollera din andning, 2. Kontrollera din hållning, 3. Ät kolhydrater, 4. Drickvätskor, 5. Styr ditt sinne, 6. Hitta en distraktion, 7. Fokus på något, 8. Hitta någon att prata med, 9. Lyssna på något underhållande, 10. Kom ihåg varför du kör
Oavsett var du befinner dig i din löpande resa måste du hitta något i ovanstående lista som hjälper dig att veta hur du fortsätter när du vill sluta. Nu kom dit och få några miles i !!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *