Rust dag såväl som måndag mini-mål

bra morgon samt nöjd måndag!

Sedan jag sprang igår tar jag idag som min rostdag (löpande dag). Detta innebär att jag inte kan springa, men jag kan göra lite uthållighet eller yoga om jag vill.
Mina nyaste videor

Jag fick ett Covid-19-test
Få ett Coronavirus-test – Exakt hur det fungerar, vad det känns som, min erfarenhet och mer. Jag fick det konventionella testet och Ben fick Covid-19-testet.

Fler videor

0 sekunder 5 minuter, 16 sekunder

Nästa upp
Atleta Running Shorts Review.mp4
08:21

leva
00:00
08:21
05:16

Och efter förra veckans slutning av en yoga session är jag fortfarande verkligen krav på att komma in där! Jag ska göra en uthållighet efter min morgonklient. Då ska jag försöka såväl som att göra det till yoga eller spendera lite bra tid S-T-R-E-T-C-H-I-N-G

Det här är en stor svårighet för mig, men jag förstår att det är väldigt viktigt. (Bildkälla)

En annan stor svårighet är att erkänna att jag har varit natt och äter de senaste två nätterna igen. Jag lovar att jag gjorde det riktigt bra med det här (och jag önskar att jag skulle ha hållit koll på exakt hur länge strimmen var !!), men dåliga praxis är svåra att bryta såväl som så enkelt att höst tillbaka till.

Så jag är tillbaka på “ingenting åt efter åtta” bandwagon (okej, det är min egen bit klubb såväl som inte så mycket en verklig vagn …). Sedan av alla saker som pågår i huset på sistone har jag fått spår. Jag vill inte göra något dramatiskt, men jag kräver att refokusera.

Mitt partnerskap med Aveeno har mig att omvärdera mina mål. Den här veckan talar vi om mål som påverkar din kropp. Så även om jag buller som en skadad post MP3 vill jag vara ansvarig och ange det igen.

Monicas 30-dagars mål:

1. Ingen ätning efter 8 pm. Stäng köksområdet när mitt BC-larm går av.

2. Yoga när en vecka. Bom.

Fråga: Fick någon typ av måndagsmål för veckan? Dela dem!

Upplysningar: Betalning erbjöds av Aveeno® genom glam media. De åsikter som uttrycks här är de för författaren såväl som inte indikativa för åsikterna eller positionerna för Aveeno®

Av

Av

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *