• Uncategorized
  • 0

Cheerios och Fitbit Instagram Giveaway!

Cheerios och Fitbit Giveaway på Instagram @Runeatreateat februari 2020 – Mycket mer info och detaljer. *Ange tillämpligt @Runeatreate Instagram -inlägg!*

Cheerios och Fitbit Giveaway
#ad Jag älskar långa promenader, spannmål och roliga giveaways! Februari är National Heart Health Month och Cheerios & Fitbit samarbetar för att inspirera till hälsosamma val.
Mina senaste videor

4 minuters underkroppsträning för löpare
Fem övningar i underkroppen för löpare! Prova detta snabbstyrka -träning hemma för dina ben, höfter och glutor. Ingen utrustning behövs.

Glutbro
Åsspark – Alternativa sidor
Clamshells – Alternativa sidor

Få mycket mer information på runeatreeat.com

Fler videor

0 sekunder av 4 minuter, 49 sekunder

Bredvid
Hur man gör underkroppsövningen för löpare a
03:09

leva
00:00
08:21
04:49

Fullkornsmat som @Cheerios är ett fantastiskt val att inkludera i en hälsosam kost. Och att använda en @fitbit -aktivitetsspårare är ett fantastiskt sätt att hålla ansvarig och motiverad!

Cheerios skickade mig en #fitbitInspirehr & Cheerios för att stödja ett av mina 2020 -mål – en 20 minuters daglig promenad efter jobbet.

Det är mitt go-to-sätt att få lite frisk luft och släppa någon ångest från dagen. Det gör verkligen mitt hjärta lyckligt!

Nu kan du vinna en också!

Giveaway: 5 Fitbit Inspire HR Trackers !!

Vill du vinna en?

Hur man går in:
1. Följ @RuneatRepeat & Gilla det här inlägget.
2. Kommentera med: “Vilka hälsosamma val gör du idag?” och inkludera #Sweepstakes i din kommentar.
3. [Valfritt] För ytterligare poster Identifiera 1 vän. 1 Identifiera = 1 post!

Stängs: 2.16.20 @ Midnight PST.
Pris: Fitbit Inspire HR (en per vinnare – 5 vinnare totalt).

Vinnare kommer att kontaktas med DM [2.17.20] och tillkännages på IG -berättelser. bör kräva pris inom sju dagar eller alternativ vinnare kommer att väljas. Öppet för amerikanska invånare 18 och över.

Genom att komma in, erkänner du att detta inte på något sätt är sponsrat, godkänt, administrerat av eller associerad med
Instagram, och du släpper Instagram av allt ansvar. Genom att ange dig släpper du Eat Repeat och dess medarbetare med allt ansvar.

Denna giveaway är i samarbete med Cheerios och Fitbit. Alla åsikter är författarens.

Öppet för amerikanska invånare 18 och om igen. Chansen att vinna baserat på antalet deltagare. Vinnare kommer att tillkännages med hjälp av IG -berättelse och kontaktas med hjälp av Instagram DM 2.17.20 och bör kräva pris inom 7 dagar eller att alternativ vinnare kommer att väljas. Giveaway är inte sponsrad, godkänd, administrerad av eller ansluten till Instagram. Inget köp nödvändigt.

Ange för att vinna en Fitbit Inspire HR här >>> @RuneAtreat Instagram

@Runeatreepeat Giveaway officiella regler

Värdad av Run Eat Repeat (‘Host’). Ingen anmälningsavgift. Inget köp eller skyldighet krävs för att spela eller vinna.

Kampanj/tävlingsnamn (”Sweepstakes”): @RuneatRepeat Cheerios Fitbit Giveaway. Anmälningsfrist är 2.16.19 Midnight PST.

För att ange: Kommentera @runeatrepeats inlägg för denna tävling mellan 2.12.20 kl. 12.00 PST och 2.16.20 Midnight PST (“Entryperiod”). I händelse av en tvist om en vinnares identitet kommer vinnaren att anses vara personen i vars namn e-postkontot som reglerar e-postadressen öppnades. Deltagare bör tillhandahålla all information som begärs att vara berättigad att vinna. Ofullständiga, oläsliga eller obegripliga poster kommer att diskvalificeras. Alla poster ska tas emot av 2.16.20 Midnight PST. All information som tillhandahålls av deltagare blir värdens egendom. Vinnare kommer att meddelas med Instagram -meddelandet.

Behörighet: Sweepstakes är öppet för lagliga invånare i USA 18 år eller äldre, som samtycker till villkoren och kvalificerar sig för att komma in. Arbetstagare för tillhörande företag, dotterbolag, dotterbolag, reklam, marknadsföring och uppfyllande byråer, deras närmaste familjemedlemmar och personer Att bo i samma hushåll är inte berättigade att delta i kampanjen/tävlingen. Deltagande i kampanjen/tävlingen utgör deltagarens fulla och ovillkorliga avtal till och acceptans av dessa officiella policyer och riktlinjer (”officiella regler”). Void där förbjudet. Inga mekaniskt reproducerade post-in-poster är tillåtna och all användning av robot, automatisk, programmerad eller liknande inmatningsmetoder kommer att ogiltiga alla sådana poster med sådana metoder. Priset som ska tilldelas från kampanjen/tävlingen är följande: En Fitbit Inspire HR. En per vinnare för totalt fem vinnare.

Prisritning: Alla poster som uppfyller kraven i dessa officiella policyer kommer att ingå i prisritningen, som kommer att hållas på eller cirka två dagar efter online -tidsfristen. Vinnarna kommer att väljas slumpmässigt bland de mottagna poster som mottagits.

Oddsen för att vinna ett pris beror på det totala antalet berättigade poster. Vinnarna är ensamma ansvariga för alla federala, statliga, provinsiella och lokala skatter som gäller för priser. Inga kontanter eller annan ersättning av priser är tillåtet, utom vid det enda värdet för ett pris med lika eller större värde. värd kommer inte att ersättaeventuella förlorade eller stulna priser.

Vinnarnas meddelande: Vinnare kommer att meddelas med Instagram -meddelandet inom fem företagsdagar efter prisritningen och kan krävas för att underteckna och returnera en utfästelse om berättigande och publicitet/ansvarsläpp inom sju dagar efter anmälan. Om en vald vinnare inte kan kontaktas, inte är berättigad, misslyckas med att kräva ett pris och/eller i förekommande fall är en utfärdande av behörighet och publicitet/ansvarsläpp inte i rätt tid, är ofullständig eller modifierad, pris kan förverkas och en alternativ vinnare kommer Valda från återstående giltiga, berättigade poster i rätt tid. I händelse av en tvist som hänför sig till vem som lämnade in en post kommer posten att anses lämnas av den auktoriserade kontoinnehavaren för det e -postkonto som anges i posten. “Auktoriserad kontoinnehavare” definieras som den naturliga personen som tilldelas en e -postadress av en leverantör av internetåtkomst, online -tjänsteleverantör eller annan organisation (t.ex. affärs-, utbildningsinstitution etc.) som ansvarar för att tilldela e -postadresser för domänen som är associerad med den skickade e-postadressen. Inga automatiskt genererade poster accepteras.

Sekretesspolicy: All personlig information som tillhandahålls av dig för att köra Eat Repeat kommer att omfattas av deras integritetspolicy. Run Eat Repeat kommer inte att sälja, hyra, överföra eller på annat sätt avslöja dina personuppgifter till någon annan part än motsvarande sponsorer vars användningar du inte lyckades välja bort. Genom att gå in i kampanjen/tävlingen förstår du dessutom att Run Eat Repeat kan skicka ytterligare kommersiella marknadsföringsmeddelanden.

Allmänna regler: Genom att komma in, samtycker du till att vara bunden av dessa officiella regler. Kampanjen/tävlingen används av Run Eat Repeat (‘Host’) som inte är ansvarig för sent, förlorat, försenat, skadat, porto-due, ofullständig, oläslig eller felaktig post, svar eller annan korrespondens, vare sig av e- post eller post eller på annat sätt, eller för stöld eller förstörelse eller obehörig åtkomst eller ändringar av inträdesmaterial, telefon, elektriskt, nätverk, dator, hårdvara, program eller överföringsfel, fel eller svårigheter. Genom att delta och vinna ett pris släpper vinnaren värden, dess ägare, dotterbolag, dotterbolag, styrelseledamöter, tjänstemän, anställda, sponsorer och agenter, inklusive reklam- och marknadsföringsbyråer, från allt ansvar med avseende på marknadsföring/tävling eller acceptans , innehav eller användning av något pris, inklusive utan begränsning (i) något villkor som orsakas av händelser utöver värdens kontroll som kan göra att marknadsföringen/tävlingen störs eller skadas; (ii) eventuella skador, förluster eller skador (kompensation, direkt, tillfällig, följd eller på annat sätt) av något slag som uppstår i samband med eller som ett resultat av priset eller acceptans, besittning eller användning av priset eller från deltagande från deltagande i giveaway; och (iii) eventuella tryck- eller typografiska fel i material som är associerade med kampanjen/tävlingen. Värdens beslut i alla avseenden i förhållande till kampanjen/tävlingen är slutgiltiga. Värd förbehåller sig rätten, efter eget gottfinnande, att avbryta, ändra eller avbryta marknadsföringen/tävlingen helt eller delvis, i händelse av bedrägeri, tekniska eller andra svårigheter eller om integriteten i marknadsföringen/tävlingen äventyras, utan ansvar utan ansvar till deltagaren. Värd förbehåller sig idealet att diskvalificera alla vinnare, som det räknas ut av värd efter eget gottfinnande. Vinnaren ansvarar för att betala inkomstskatter på värdet på det mottagna priset. Void där det är förbjudet eller begränsat av lag. Alla federala, statliga, provinsiella och lokala riktlinjer gäller.

Ytterligare villkor: Förutom när det är förbjudet enligt lag, genom att acceptera alla priser, samtycker vinnare till användningen av hans/hennes namn, foto och/eller likhet, biografisk information, vinnande inträde och uttalanden som tillskrivs vinnare (om det är sant) för reklam och reklamändamål utan ytterligare ersättning.

Vinnarens lista, officiella regler: För en lista över prisvinnare eller en kopia av dessa officiella policyer skicka ett e -postmeddelande till runeatrepeat@gmail.com med “Winner’s List” som e -postämne och tävlingsnamn som anges i e -postmeddelandet.

Ange för att vinna en Fitbit Inspire HR här >>> @RuneAtreat Instagram

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

StiftDela med sig

Post

Dela med sig

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *