• Uncategorized
  • 0

Kalifornien just här kommer jag !!!

Jag är så beredd att komma till flygterminalen och komma till Kalifornien! Min dag var extremt orolig sedan det? Jag var tvungen att köra hus extremt snabbt för att hämta mitt bagage under lunchen (morgonen rusade lika väl för att vara säker på att jag hade allt). liksom jag blev ännu mer upphetsad!

Jag var hungrig super tidigt idag och åt detta päron runt 10:30.
Mina senaste videor

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Granskning av Jessica Simpsons nya bok – Open Book. Sångaren såväl som entreprenörs spill tricks såväl som bakom kulisserna överraskar allt i hennes memoar.

Granskning av den hörbara boken – Jessica Simpson läser den själv! Dessutom finns det belöningslåt när du får ljudversionen!

Fler videor

0 sekunder av 6 minuter, 5 sekunder

Bredvid
Oortodox bok såväl som Netflix -utvärdering
07:28

leva
00:00
08:21
06:05

Lunch äts i delar kring att arbeta och åka hem. Jag hade en PB&J att starta …

och yoghurt, granola, broccoli såväl som morötter till slut.

Jag värmer broccolin i mikro såväl som det verkligen stinker upp kontoret. Jag kom tillbaka och upptäckte den här anteckningen på min broccoli efter att jag gick ner för en dietplankoks …

aj!

Mina eftermiddagssnacks var såväl druvor som den här kakan från en läsare, Laura?

Nu är jag angelägen om att komma på ett flygplan och göra min metod till Kalifornien !!! Jag förstår inte exakt hur jag kommer att kunna sitta still i> 5 timmar för att komma dit! Jag borde ha köpt Born för att springa som jag ville!

Middagsplaner – Jag måste hämta middag på flygterminalen (jag ville inte packa två måltider idag, det är inte kul!). Jag inspekterade bara valen vid den concourse som jag väntar på så bra som de inte är bueno. Jag kommer att behöva göra så bra som jag är i så bra stämning för att oroa sig för det !!!

Kupong – Vitatop har gratis frakt just nu för ett 24 -paket … Jag beställer bara om det finns gratis frakt!

För endast en begränsad tid, välj din egen choklad Vitatop 24-pack samt få gratis frakt när du går in i kupongkod: EHPYQY7Q9. Kupongen slutar 10/17/09.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt med dessa:

Halvmaraton i 10 veckors träningsplan samt tävlingsförpackning samt tips

Halvmaraton i 10 veckors träningsplan samt tävlingsförpackning samt tips

Halvmaratonträningsplan. Gratis 10 veckors halvmaratonrutin med löpning och sträckdagar. Race Day Packing Listing samt vad man ska äta under träning

Finaste proteinstänger för löpare- vad man ska äta innan såväl som efter en körning

Finaste proteinstänger för löpare- vad man ska äta innan såväl som efter en körning

Finaste proteinstänger för löpare. Vad man ska äta före en körning, efter en körning och snacks. Mina topp 5 -föredragna staplar samt näringsuppdelning

Vad jag äter på en dag – för löpare

Vad jag äter på en dag – för löpare

Vad jag äter i en dagsvideo av en löpare. Matdagbok över vad jag åt en dag frukost, lunch, middag samt snacks. plus tips om mina föredragna produkter Mat

massage avund kemisk skalutvärdering såväl som tidigare såväl som efter bilder

massage avund kemisk skalutvärdering såväl som tidigare såväl som efter bilder

Denna publicering är skriven i samarbete med massage avund, ändå all åsiktS är mina egna. Hallå! Under de senaste par månaderna har jag arbetat med massage avund och njutit av de olika tjänsterna de erbjuder. allra första var det en övergripande kroppssträngssession vid massage avund … sedan var det en massagesession såväl som nu är jag … kollade mer om massage avund kemisk peel – utvärdering såväl som tidigare såväl som efter bilder

omöjligt teriyaki skålar – pre -race recept

omöjligt teriyaki skålar – pre -race recept

Omöjligt Burger Teriyaki Bowls recept för löpare. Pre Long Run eller Pre Race Dinner Recept innan du kör halvmaraton

6 friska proteinpackade snackboxidéer

6 friska proteinpackade snackboxidéer

En hälsosam såväl som enkel sammanfattning av 6 olika metoder för att DIY dina egna protein -snackboxar! Gör denna del av din måltidsrutin samt förhindra sinnelös snacking eller en eftermiddagsenergi nedgång. Så mycket som jag gillar mat såväl som otroligt förberedda måltider … Jag tror att snacks är min föredragna sak. Det är också något jag kämpar … Kolla in mer om 6 friska proteinpackade snackboxidéer

⚡ av Shareaholic

.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *