Högen på Miles Day 4 – Körning är inte terapi men det hjälper

Den som sa “spring är som terapi …” pratade förmodligen om dagar som detta. Jag är oerhört stressad och orolig över alla saker som händer den här veckan. hur mår du?

Medan jag inte tror att springa är verkligen som terapi (jag är en stor förespråkare för verklig terapi med en professionell terapeut) … Jag tror att springa är ett bra sätt att lindra stress, rensa huvudet, springa av lite orolig energi och// eller ta lite tid för egenvård.

Om du känner dig lite orolig rekommenderar jag starkt att du gör något för att hjälpa dig själv att komma till en mycket lugnare plats.

Hur jag hanterar oroliga tider:

Ta en promenad

Rulla runt med min Diego (My Golden Retriever Dog)

Be

Ring någon och få det från bröstet

Ta några djupa andetag, stäng ögonen och sträck mina armar till himlen

Ät choklad … Jag fick Halloween -godis bara om det fanns något trick eller behandlare – det var det inte, så jag hade mycket!

Drick lugnande te och njut av TV utan min telefon i handen

Gör en appt med min terapeut och försök att lägga bort den fram till dess – jag tänker på detta som att sätta “oro för XYZ” på min att göra -lista. Sedan är det planerat att hända under min terapi -appt så jag behöver inte fortsätta oroa mig för det – jag har en tid avsatt för det. Och att ta itu med det i terapi gör att jag kan tänka och prata om det på ett produktivt sätt så jag är egentligen inte bara oroande för det.

Högen på Miles – 50 Mile Tracker Exempel för att springa och gå

Många av er har frågat om du kan räkna med att gå mil för utmaningen – ja. Detta är din utmaning – du måste sätta ett mål som hjälper dig att må bra, hålla dig på rätt spår, må bra och/eller gå mot dina långsiktiga mål.

Idag delade en av deltagarna hur de färgkodar milen beroende på att gå och springa på Instagram och jag delade den där och vill dela det här också.

Här är en skärmdump av min berättelse som delar den från @fitandclean_83 på Instagram.

Obs! Du kan fylla i milen med olika färger beroende på om du går eller springer!

Jag delar dina artiklar och uppdateringar – se till att identifiera @Runeatreepeat på Instagram så jag får se det.

Obs: Idealisk nu är Insta inte inklusive konton från USA i hashtags – så om du använder #RuneAtreeat #PileOnThemiles eller någon annan populär #Running -hashtags – kan jag inte se dem att publicera eller interagera och inte heller de andra löparna som gör utmaningen.

Jag vill att detta ska vara en stor utmaning för alla och för dig att kunna få uppmuntran och motivation från andra. Se till att checka in med mina dagliga IG -artiklar eller på bloggartiklarna – kommentera med din körning, träning eller vilodag (eller slumpmässiga tankar). Detta hjälper dig att hålla dig ansvarig, hålla det en rutin för månaden och utsätta dig för nya vänner och följare!

Följ @Runeatreepeat på Instagram för de dagliga incheckarna eller chime nedan!

Relaterade inlägg:

Varför jag först gick till terapi och mycket mer körat Eat Repeat Podcast 109

Vad man ska äta för bättre sömnkörning Eat Repeat Podcast 113

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *