• Uncategorized
  • 0

Hur man gör Epic Medicine Sphere V UPS

Medicine Sphere V UPS
Rock Svart abs … som inte har drömt om dem? Vi förstår alla att drömma om dem är mycket lättare än att ha så bra som att behålla dem! Men en stark kärna ser inte bara bra ut, det är också mycket fördelaktigt för din hälsa. Så om du har planerat att hoppa över dessa ABS-övningar – det är dags att tro igen.
Enligt J. Christopher Mendler, M.D., en sportmedicin specialist: “En stark kärna håller din torso mycket mer stabil inställning när du flyttar, oavsett om du spelar sport eller bara gör sysslor.” Förutom att öka din balans kan ABS hjälpa dig att slå ryggsmärta, förbättra din hållning, kontrollera inflammation och förbättra din allmänna livskvalitet.
Nu när du är tillbaka ombord på ABS-tåget är det dags att lägga till några mördare kärnövningar i din träningsplan. Sätt in läkemedlet V upp. De är lika utmanande som de låter! Men vem älskar inte en utmaning?
Hur man gör en medicin sfär V upp?
För att göra en medicinsk sfär V upp, behöver du för att förstå grunderna. Här är exakt hur man gör övningen:
Få en medicin sfär såväl som liggande på ryggen
Håll läkemedlet över huvudet med armarna och benen sträckt ut
Flytta din torso såväl som benen upp samtidigt för att röra sfären till fötterna
Långsamt sänka tillbaka ner mot golvet
Upprepa för önskat antal reps

Musklerna fungerade av Medicine Sphere V upp
Medan du gör med sfären V upp arbetar mestadels kärnan, kommer du absolut att engagera andra muskler. Var inte chockad om dina obliques, höftböjare, axlar, quads och inre lår börjar känna sig ömt från denna mördare kärnaövning.
Är läkemedlet Ver upp effektiv?
Om crunches har hamnat är en bit tårta för dig, då är medicinsk sfär V UPS det bästa tillskottet till svårigheter din kärna. Övningen är extremt effektiv när den utförs korrekt.
Medicinsk sfär V UP-fördelar
Att lägga till med sfären V upp till din träningsregim har mycket mer fördelar än att stärka kärnan. Andra fördelar med V-UPS inkluderar benstyrka, kärnstamina såväl som backstyrkan.
Medicinsk sfär v upp variationer
Nedan är olika variationer av V-ups som du kan prova om du använder medicinsk sfären är inte hellre i ditt styrhus, eller om du vill ha mycket mer av en utmaning.

V UPS utan läkemedelssfären – exakt samma metod som läkemedlet V upp, förutom att du dyker upp såväl som bara kroppsvikt.
Alternerande ben V-UPS – I den här variationen alternerar du att höja ett ben i taget.
Hovering Ben: Du börjar ligga på ryggen och lyfta fötterna ca 6 tum från golvet. Lyft upp benen runt 45 grader såväl som din torso för att röra på tårna. Sänk ner din övre kropp såväl som benen till svävarpositionen. Den här versionen kommer svårigheter att din balans såväl som kärnstyrka.

Medicinsk sfär v upp alternativ
Intresserad av att lägga till några andra kärnövningar i din träningsplan? Här är några med sfär v upp alternativ:
Tå berör
Omvända crunches
Vindrutetorkare
Ihålig håll
Sax sparkar

Sammanfatta
Med Sphere V UPS är en utmärkt kärnövning om dina typiska crunches eller plankor inte utmanar dig någon typ av längre. Din kärna tillsammans med höftböjarna, axlarna, quads och inre lår kommer alla att bli bearbetade. En utmärkt sak med med sfär V UPS är det finns gott om variationer samt alternativa övningar du kan göra om du inte hellre kan göra dem nu. Så vad väntar du på? Ge Medicine Sphere v ups ett försök i din kärnverksamhet!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *