• Uncategorized
  • 0

Var mer försiktig

Vanligtvis är RER ganska lätthjärtad, men jag trodde att jag skulle använda det här inlägget för att prata om något mycket allvarligt …

Polisen hittade kroppen av en flicka som tros vara Chelsea King igår. Hon är 17 -åringen som gick på en körning förra veckan i San Diego -området och aldrig kom hem. Den misstänkte som tros vara ansvarig är i förvar.
Mina senaste videor

Sedan var hon borta – bokrecension
En bra lyssnande – bok- och podcast -granskningsserie
Sedan var hon borta av Lisa Jewell – tillgänglig på Audible, Amazon eller vart böcker säljs.

Är “då var hon borta” en bra lyssnande? Här är min recension!

För fler recensioner, länkar och idéer, kolla in runeatrepeat.com

Fler videor

0 sekunder av 4 minuter, 20 sekunder

Bredvid
Podcast recaps från 6 augusti
07:26

leva
00:00
08:21
04:20

Du kan läsa en nyhetshistoria om det här eller här.

Efter att hennes kropp hittades tog min pappa, min Nina och min mamma tog upp det till mig sedan jag också kör själv. De ville veta vad jag gör för att se till att jag är försiktig och säker när jag springer eller går solo.

Och vet du vad? Även efter att ha sett nyheterna om att hon saknades och polisen arresterade en misstänkt, gjorde jag inte ett sekundstopp och tänkte: ”Wow, jag kör själv också. Det kunde ha varit jag. ”

Men det kunde ha varit jag eller du och jag tror att vi alla måste påminnas om att vara mer försiktiga varje gång vi springer.

Verkligheten är att hon inte körde i ett öde område, utan en offentlig spår med andra löpare. Förmodligen placerar där du och jag springer.

Jag försöker bara uppmana dig att vara mer försiktig. Jag har några försvarsmekanismer som jag tar med mig på körningar och jag stannar alltid på markerade stigar och stigar, men att vara medveten om er omgivningar är också av avgörande betydelse.

Tips för en säkrare körning:

1. Pepper Spray – Jag hittade faktiskt en bra som har en rem för din hand i min lokala löpskobutik.

2. Kör med en partner – Detta är inte alltid ett alternativ, men du kan springa under populära körtimmar och försöka stanna nära andra löpare.

3. Se till att någon vet vart du ska och när du kommer tillbaka. Varje gång.

4. Sparka honom i bollarna – självförklarande.

5. Kör inte i öde områden eller före eller efter mörker.

6. Ta med din hund eller pojkvän på en cykel?

7. Om du springer med musik – sänk den så att du kan höra någon komma upp på dig.

Fortsätt springa, var bara säker på det?

Fråga: Har du några tips om hur vi kan vara säkrare när vi går eller springer ute? Vänligen dela i kommentarerna.

*************************************************

Jag hamnade faktiskt verkligen en god middag på Salt Lake City Airport!

Jag hittade en pub som hade flera vegetariska och veganerbjudanden och var över det hela.

Eftersom jag hade bråttom när jag hittade den här platsen hade jag inte tid att dally-dally och ta min tid att titta på menyn. Jag gjorde ett snabbt val och beställde en wrap – klädsel på sidan.

Jum! Det var bra, men de var lite billiga med tofu och det var mestadels sallad här. Nåväl, åtminstone är det ett bättre val än de flesta andra erbjudanden.

Jag hade möjlighet att chips med salsa eller morötter och selleri för en sida. Jag gick med chips eftersom jag redan hade haft en bra mängd grönsaker idag. Men – jag kände mig direkt skyldig till det? Jag sa till Ben att jag fick chips istället för grönsaker och han sa: ”Bra för dig. Ibland känns det bra att ta hand om ditt liv och beställa vad du vill. ”

Han är så söt ? Jag saknar honom…

Jag tror att jag flyger för den fria dietkoks – döma inte. Okej, jag flyger för att jag älskar att resa och kolla in min familj, men jag älskar mig lite sodi! Nu bör jag få några e -post saker innan mitt batteri slits ut. Jag älskar att ha internet på flygplan, önskar bara att jag inte behövde betala för det (det här var $ 10,00 varje sätt!).

Vi ses imorgon ?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *