• Uncategorized
  • 0

Allt jag vill ha till jul …

Jag läste det aktuella problemet med Runner’s World i går kväll (medan jag njöt av den största förloraren) samt skrek av nöje när jag upptäckte deras “Best of” -avsnitt. Det stimulerade motivation för min min jullista (minus en eller två saker). Vanligtvis kommer jag inte ihåg vad jag vill och tomt när folk frågar mig, men i år gjorde jag en lista. Jag förväntar mig egentligen inte att få dessa saker från någon person med tanke på att de är extremt dyra, men jag gillar att spara och få ger mig själv över årets program?

Född för att springa – den här boken kom just ut i år, men jag har velat den med tanke på att en kompis påpekade den för över ett år sedan. Dessutom tror jag att det handlar om mitt folk på någon nivå. Nya kameror – någonsin med tanke på att min cam bröt för några månader tillbaka har jag använt Ben’s. Jag har sett några kameror sedan dess, men min budget anser att min smak är lika kostsam såväl som den troligen inte kommer att inträffa länge.
Mina senaste videor

5 minuters körning uppvärmning
Snabbt uppvärmning för löpare. 5 minuters körning uppvärmning före din körning. Exakt hur man är beredd att springa. idéer om vad du ska göra innan du springer

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 34 sekunder

Bredvid
Ansiktsmask för att springa eller gå utanför tips
07:15

leva
00:00
08:21
05:34

Skor skor! Jag går snabbt med löparskor och gillar att växla mellan två par under träningen. Jag skulle vilja ha ett par adidas Supernova eller Asics Gel Nimbus? Running Gear – skjortor, shorts, kjolar, vad som helst. Om det är körutrustning tar jag det med ett leende? Förutom en Seltzer -tillverkare i ett päronträd … medan det är fantastiskt att drömma om eleganta gåvor, är sanningen såväl som jag inte utbyter ger på jul eftersom vi måste spendera pengar på att flyga för att gå till familjen. Förra året fattade vi ett beslut att fatta gåvor till varandra. När jag ser tillbaka kan jag inte tro att jag inte publicerade om det här. Jag gjorde Ben till en täcke. Ja, en täcke. Låt oss komma ihåg att jag inte är Martha.

Min mammas kompis hjälpte mig att göra ett “enkelt” täcke såväl som jag gjorde det !!! Det tog mig lång tid som var lite jackad, men jag är nöjd med det. Jag kan verkligen ange “allt jag vill ha till jul är du” till Ben eftersom detta kommer att vara vår allra första gång kostar verkligen jul tillsammans. Detta är bara vår tredje jul tillsammans såväl som under de senaste två åren som Ben åkte till Florida medan jag stannade i CA med min familj. Sedan, dagen efter jul flög jag till FL och tillbringade nyår med Ben’s Fam. Detta var den mest rättvisa planen sedan vi bodde i CA nära min familj vid den tiden.

I år kommer vi att flyga till CA till jul (ja!) För att flyga till FL efter det nya året. Vi åker till Ben’s Fam i några dagar då, det är på väg till Disney World för maraton !!!

Tja, jag ska göra några stora gärningar. Jag försöker komma på Santa’s fantastiska lista så att jag kan få några av sakerna på min lista …

Du kan inspektera här för att se om du är på jultomten stygg eller bra lista. Göra! Jag är på den fantastiska listan !!!

Kolla in North Pole.com för Down Low on Santa (det här är mycket mer för barn, men vi är alla ungdomar i julen, eller hur?).

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *