• Uncategorized
  • 0

National Running Day Rabatter, kuponger för löpare såväl som min löpande historia

Hej! Idag är min andra föredragna dag på året – National Running Day !! (Thanksgiving är nr 1 alltid såväl som för alltid.)

Jag blir frågad “Hur började du springa?” Eller “Vad är din löpande historia?” Mycket. Nyligen blev jag frågad i en intervju såväl som att det hände mig att jag aldrig har skrivit en specifik blogg om den. Så här är det …
Mina senaste videor

Vad jag äter på en dag – Runner Edition
Vad jag åt på en dag. Matdagbok från en löpare som för närvarande inte tränar för ett maraton eller halvmaraton. Frukost, lunch, middag samt snacks plus tips.

Fler videor

Bredvid
High Achiever – Bra lyssnande bokrecension
06:12

leva
00:00
08:21
14:26

Min löpande historia

(kondenserad eftersom jag blir trött och måste springa …)

En gång i tiden fanns det en knubbig bit rödhårig mexikansk tjej. Hon var större än sina goda vänner såväl som det gav henne ett komplex. Hon hanterade det fram till slutet av High Institution när hon bestämde sig för att börja bantning och träna för att gå ner i vikt.

Hon började gå med sin vän. De gick såväl som promenerade och gick … tills hennes goda vän dikade henne eftersom hon förväntade sig såväl som Monican var tvungen att gå ensam.

Hon blev uttråkad. Så hon bestämde sig för att springa lite. Hallå! Det var snäll coolt, så hon sprang lite mer nästa dag. En dag sprang hon hela 45 minuter i rad. Hon gillade det.

Monikan registrerade sig för en 10k. Det var spräng! Förutom att hon önskade mer så att hon tränade i ett halvmaraton. Sedan ville hon köra en full maraton och beslutade att börja en blogg för att dokumentera den resan till 26,2 mil.

Och resten är historia …

Löpning är nu mitt liv. Det är min hobby. Det är mitt jobb. Det är min flykt. Det är min terapi. Det är min favorit.

Jag tror inte att du borde springa, men jag tror att du borde upptäcka något du gillar att göra såväl som att göra det.

Hur man firar nationell löpdag såväl som rabatter

Här är en lista över metoder som du kan fira National Running Day samt några utmärkta diskonteringsräntor samt kuponger för löpare!

1. Kör. Hallå.

2. Kolhydratbelastning.

3. Få en löpande tidning – Women’s Running Magazine för $ 1 En fråga

4. Indikation upp för ett lopp!

En dag med kostnadsbesparingar på alla konkurrentgrupper, Inc. -serien den 4 juni 2014

$ 20 rabatt på inhemsk rock ‘n’ roll full, hälften, relä och cykel

$ 5 rabatt 5k, 10k, mini

€ 5 av int’l rnr

$ 5 rabatt på Carlsbad 5000

20 $ rabatt på kvinnors löpningsserie

20 $ rabatt på Trirock (exklusive nationer)

5. Tweet! För varje utnyttjande av #Imarunner på National Running Day kommer Timex att donera $ 5, så mycket som $ 20 000, mot Boomer Esiason Foundation: s Team Boomer -program. Individer kan också dela sin “I Am A Runner” -historia på Timex Sports Facebook -fliken på. Individer som bidrar med material via hashtaggen #Imarunner eller på Facebook -fliken kommer också att vara kvalificerade för en möjlighet att vinna Timex® Ironman® -klockor.

6. Kör med välgörenhetsorganisationer, en telefonapp som erbjuds för iPhones såväl som Androids. Ladda ner den gratis appen, välj en välgörenhetsorganisation om ditt alternativ och träffar start. Varje Mile Ran ger en donation till din valda välgörenhet.

7. Kolla in körningen, ät upprepa. <- åtminstone kan du korsa en av dem utanför listan med säkerhet! 8. Få lite runeatrepeat -utrustning i min kalkyltröja -butik. Fråga: Exakt hur firar du nationell springdag? Skicka mig arbetsboken Spara Delning är omtänksam! Dela med sig Tweet Stift Dela med sig Post Dela med sig

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *