John Wayne Flight Terminal to Sarasota Red Eye

Hej från Florida!

Det var ett extremt långt (och grovt) rött öga. Våra säten skulle inte luta sig, det fanns turbulens såväl som jag irriterade ryggen och försökte sova med huvudet på Ben’s varv (jag har på samma sätt troligen startade några rykten).
Mina senaste videor

Marathon Training Day 1

Fler videor

0 sekunder av 3 minuter, 12 sekunder

Bredvid
Ansiktsmask för att springa eller gå utanför tips
07:15

leva
00:00
08:21
03:12

Vi lämnade en extremt tomt orange regionflygterminal i går kväll klockan 21:30 samt dykt upp på Atlanta runt klockan 04:45. Sedan har vi en 4 -timmars uppläggning. Jag försökte sova, men det var meningslöst. Så jag kastade och slog på en bänk en stund fram till jag bestämde mig för att kolla in flygplatsen. Lyckligtvis är det en enorm!

Ben såväl som jag delade en äggsmörgås samt fjäderfäsmörgås från Chik Fil A – jag har aldrig ätit frukost där förut!

Dessa kex var extra smöriga och fantastiska. God jul till Monica.

Jag slog också upp Dunkin Donuts för ett iskaffe. Återförenas med mitt allra första kaffe som <3 Du bör spendera jul med de drycker du älskar, nej? Jag tog en tupplur på vår flygning till Sarasota eftersom sömn inte är en förmån - det är en nödvändighet! 1 Red Eye + Christmas Eve = 2 DD Iced Coffees. Jag köpte också en blåbärskaka munchkin. Jag ville prova denna smak, men ville inte överdriva den eftersom jag förstår att det finns en hel del skräp i min framtid. Tja, kvinnan bakom mig hörde min "One Munchkin" -order samt uppgav att hon applåderar min självkontroll. Lite förstår hon att Ben's mamma hade 6 parti chokladchipkakor som väntar på mig. Dessutom gjorde hon en separat Tupperware full av dem för oss att hålla i sovrummet. Hon rör sig inte runt. Och när det gäller kakor - varken att göra. Det är okej, det här är allt en del av min plan för att göra nyårsupplösning mer imponerande - "Hitta en metod för att rulla mig själv från soffan och dammar smulorna från magen" är mycket bättre än "förlora 10 kilo". När vi kom till Bens föräldrar hem var det 13:00 och jag var hungrig. Jag gjorde en varm röra med mat såväl som grävt in. Luktar det? Det är två stora bröd av tranbärsbröd färskt ur ugnen. God jul till mig igen! Jag hoppas att jultomten ger mig lite lenience från skalan ... Hoppas att du är dag är välsmakande och rolig och full av kärlek! Skicka mig arbetsboken Spara Delning är omtänksam! Dela med sig Tweet Stift Dela med sig Post Dela med sig Fortsätt med dessa: Kör på Marco Island Florida 2021 Kör på Marco Island Florida 2021 Var man ska springa på Marco Island Florida. Kör tips för resor samt Summertime Beach -resor. Florida Run Blogg och Förpackning för körningen Disney Wine & Dine Half Marathon Race Weekend Förpackning för körningen Disney Wine & Dine Half Marathon Race Weekend Förpackning för körningen Disney -vin samt Dine Half Marathon Race Weekend. Vad jag packar för att köra loppet på 13,1 mil Dagens Costco drag Dagens Costco drag Running Blog Costco Livsmedelsaffär. Kör äter upprepade Instagram -rullar Costco måste ha hälsosamma favoriter såväl som bäst Min julbesök 2021 Min julbesök 2021 My Holiday Desire Listing med länkar till vad som är till försäljning Cyber ​​Monday. Runner Gift Concepts för 2021 julsäsongResa Jane -utvärdering för löpare Resa Jane -utvärdering för löpare Resa Jane -utvärdering för löpare. Jag försökte det såväl som att dela tips! Enkelt att använda bärbar urinalväska som är engångsbruk. Badr Coca-Cola med kaffeöversikt Coca-Cola med kaffeöversikt COKE ZERO ICED COFFEE REVIEW. Coca-Cola med kaffe mörk blandning nollsocker samt vanila nollsocker som försöker för den allra första Tim ⚡ av Shareaholic .

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *